nyheder

Mr. Green giver cash bet på Premier League-topkampene

Topkampene der kan få afgørende betydning for, hvem der løber med mesterskabet i England kommer som perler på en snor i øjeblikket. Med dem følger også en række fede odds bonus som Mr. Greens bet of the week.
 
Denne gang er bet of the week en kombination af weekendens to topbrag i Premier League, hvor Leicester tager imod Liverpool og Manchester City tager imod Tottenham.
 

Premier League odds
© Mr. Green

 

Sådan får du bet of the week

Her giver Mr. Green odds 3.00, hvis både Manchester City og Liverpool vinder deres kampe. Taber de – og har du tilmeldt dog og spillet bet of the week, så kan du få et cash bet på din indsats.
 
Se hvordan du spiller bet of the week hos Mr. Green:
 

  1. Log ind på Mr. Green – eller opret en bruger
  2. Tilmeld dig bet of the week en gang for at bekræfte din deltagelse
  3. Spil præcis 100 kr. på ugens bet of the week
  4. Få et 100 kr. cash bet, hvis du ikke vinder

 
Du skal være opmærksom på, at bet of the week kun kan spilles via Mr. Greens odds app.
 

Leicester – Liverpool odds og oddshistorik

Dårlige resultater på det seneste har gjort, at både Leicester og Liverpool har tabt terræn i toppen til Manchester City. Sejre, især over konkurrenterne i toppen, er derfor et krav, som gør sig gældende for begge hold.
 
Leicesters gode stime i januar er blevet erstattet af pointtab til både oprykkerne fra Leeds, Wolves og Everton.
 
Situationen er lige så slem, hvis ikke værre for Liverpool, der har tabt de seneste tre hjemmekampe og blot fået to point på hjemmebane i de seneste fem kampe. Måske et held for dem at topkampen mod Leicester så er på udebane.
 
Formkurven er svingende hos begge hold, men den indbyrdes historik taler til Liverpools fordel med syv sejre og en uafgjort i de seneste 10 indbyrdes opgør. Skal du sætte din Mr. Green bonus på denne kamp, så peger historikken på, at det skal være på Liverpool.
 

Manchester City – Tottenham odds og oddshistorik

Kritikerne gav ikke meget for det, da Tottenham i en periode toppede tabellen i Premier League. Måske med rette, for Tottenham er siden gledet helt ned på en ottendeplads – 14 point efter Manchester City.
 
Alligevel er spørgsmålet, om Tottenham kan gøre det igen, for de har nemlig vundet 2-0 i de seneste to opgør mod Manchester City.
 
Der er bare lige det, at Manchester City ikke har tabt en eneste kamp siden 2-0 nederlaget til Tottenham den 21. november. Her er det endda blevet til 14 sejre i de sidste 14 kampe, så Manchester City er i den grad oppe i et gear, hvor de også er favoritter til at få revanche over Tottenham.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Pokalturneringen: Sådan booster du dine kvartfinaleodds
næste artikel
Få tidlig gevinst udbetalt på kun 15 minutter med NordicBet!