nyheder

Vender United tilbage på rette spor? Spil på United vs. Derby!

Der tale om lille krise på Old Trafford. I de sidste 5 kamp for Manchester United blev det kun til alt 5 point heriblandt uafgjort mod Burnley og nederlag til Bristol City i Carabao Cup. Nu gælder det dog FA Cup hvor man møder Derby County på hjemmebane. Betfair giver dig i denne anledning super lækkert tilbud. Bookmakeren som vi har omtalt flere gange her på siden byder på mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi henvise vores odds bonus sammenligning. Her kan for du alle informationer og et grundig overblik hvad du kan forvente af din kommende bookmaker. Du vil meget hurtigt se at Betfair en af de slags som vi varmt anbefaler. Mange tilbud, høje odds, gode gennemspilningskrav er kun få grunde til at vi med god sammenvittighed anbefaler Betfair som bookmaker. Opret i dag og gå ikke glip af forhøjede odds hos Betfair!

 

ManU vs. Derby FA Cup
© Betfair

 

Vinder ManU på hjemmebane?

Som allerede nævnt tidligere i teksten er Manchester United fanget i en lille krise. Selvom man vandt sidste kamp i Premier League ser man stadig med skepsis på de kampe iden sidste sejr. Heriblandt tabte man til Bristol og spillede 3 gange uafgjort på stribe. Dette skal dog glemmes hurtigt – FA Cup står på dagsorden og en brandfarlig trup venter. Selvom man nok må anse United som favorit er der ingen grund til at undervurder dagens modstander. Derby County ligger pt. nummer 2 i Championship og har flere gang i år vist deres klasse. County har ikke tabt i de senste 7 kampe og rejser med stor tillid til Manchester. Udeholdet har i de sidste fem kampe kunne samle 11 point og ligger uden tvivl også pga. af deres udebanestyrke på anden plads i Championship i år. Trods alt må man ikke glemme hvem modstanderen er. Manchester United er uden tvivl det bedste mandskab hvis man blot ser på holdkortet. Selvom om både Ibrahimohiv og Lukaku mangler skadet burde Mourinhos mandskab vinde dette opgør! Glæd dig til en god omgang pokal fight fra Storbritanien og spil hos betfair.dk! Nyd i denne kamps anledning forhøjede odds på 8.0 hvis United vinder derhjemme mod Derby County!
 

Spil hos betfair og få din bonus

Betfair som vi har omtalt de seneste gang på grund af deres dejlige Betfair velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.
 
Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJXX og spil på en sejr til Manchester United i FA Cup-kampen mod Derby County
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder United, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 
Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik betting startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Odds bonus hos Betfair! Kan Tottenham slå Swansea?
næste artikel
Betfair giver odds 6.0 til Barcas næste hjemmekamp!