marathonbet.dk nyheder

Sig goddag til Marathonbet!

Danmark har fået en ny bookmaker og dermed også odds bonus med Marathonbet, der også gør sin entre her på Bonus-Betting.

Få et indblik i hvad den nye bookmaker med dansk licens har at byde på, når vi her gennemgår Marathonbet og ser på alt fra velkomsttilbud til odds.

Marathondbet.dk Screenshot
© Marathonbet

Hvad er Marathonbet?

Marathon Bet slog dørene op for danske spillere i 2021, hvor bookmakeren var den seneste til at få en dansk licens.

Oprindeligt kommer Marathonbet fra SNG-landene, hvor bookmakeren blev grundlagt i 1997. I dag har Marathonbet hovedkvarter på de engelske Kanaløer.

Marathon Bet er i dag officiel bettingpartner hos de engelske mestre fra Manchester City. Bookmakeren har tidligere haft partnerskaber med Manchester United, Liverpool, Tottenham, West Ham og mange flere.

For danske spillere vil Marathonbet dog på mange måder være en ret ubekendt faktor, idet bookmakeren er så ny på det danske marked.

Sammenligner vi Marathonbets entre på det danske marked, så kommer der altså en stor international bookmaker, der allerede har sin odds app klar fra dag et.

Marathonbet bonus – Sådan ser den ud

Det hører sig nærmest til som en fast del, at man som ny spiller kan få en velkomstgave, når man opretter sig hos en ny bookmaker.

Sådan er det også hos Marathonbet, der siger velkommen til danske spillere med en velkomst på 100 procent op til 500 kr.

Velkomsttilbuddet har et ganske medgørligt omsætningskrav, idet den blot skal omsættes til odds 1.50, hvilket både bonussen – og indskuddet, skal fem gange hver, før den kan udbetales.

Omsætningskravet på odds 1.50 gør sammen med muligheden for at bruge den på alle markeder, at det ikke bør være umuligt for en spiller at lave den om til en udbetalingsklar gevinst.

For at du kan få denne indskudsfordobling fra Danmarks nye bookmaker, så skal du bruge bonuskoden ”500WELCOME”, når du opretter dig og foretager din første indbetaling.

Læs mere om den aktuelle Marathonbet bonus her.

Marathonbet odds

Du mærker tydeligt Marathonbets lange historik, når det gælder deres udvalg af odds. Hele 33 markeder kan du spille på, når du oddser hos Marathonbet.

Fodbold fylder her, ikke overraskende mest. På de enkelte Superliga-kampe tilbyder Marathonbet normalt mellem 300 og 380 spillemuligheder, mens du på de store Premier League-kampe er oppe og ramme mellem 500 og 600 spillemuligheder.

Marathonbet byder blandt andet også ind med nogle spilkombinationer, som for eksempel Nordicbet havde for et par år siden. Her kan du derfor også ramme flere kombinationer af sejre og over/under antal mål på sportsgrene som ishockey, hvilket der ikke er mange bookmakere, der i dag tilbyder herhjemme.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Sådan booster du dit odds på Danmark – Østrig
næste artikel
Spil risikofrit på tredje runde af Champions League med Mr. Green