marathonbet.dk nyheder

Spil med 0% margin hos Danmarks nye bookmaker Marathonbet!

Marathonbet er den nyeste blandt bookmakerne i Danmark, og de er allerede ude med en ganske fornuftig Marathonbet velkomstbonus på 100%, som du som ny spiller kan gøre brug af.

Ikke nok med, at du kan få fat i en fed velkomstbonus, så kan du faktisk også få en lang række odds, hvor Marathonbet operer med 0% margin. Hvad betyder det så egentlig? Læs med herunder.

Marathonbet 0% margin tilbud
© Marathonbet

Spil på markeder med 0% hos Marathonbet

En sportsbook-margin (eller provision) er hvad det pågældende bookmaker reelt tjener på et givent betting marked. Med 0% margin betyder det altså, at bookmakeren ikke tager provision på det pågældende marked. På en hvilken som helst kamp vil de online bookmakere altid operere med 100%, da de ellers ikke vil tjene på markedet. Og det er netop hvad, du med Marathonbet kan opleve på specifikke kampe. Dermed er oddsene endnu højere og mere favorable for spillerne.

De kampe, hvor Marathonbet tilbyder spil på 0% margin fremhæves på deres hjemmeside og deres mobil app. Så hold øje med Marathonbet, da de løbende vil annoncere de gældende kampe med 0% margin.

Så hvis du er til høje odds, så kan vi klart anbefale dig, at oprette en konto hos Marathonbet (hvis du ikke allerede har), benytte dig af deres velkomsttilbud på 100% og derefter holde øje med kampe, hvor du kan spille med 0% margin. Du kan læse meget mere om tilbuddet, eksempler på 0% margin og om deres odds bonus på marathonbet.dk

God fornøjelse!

About the author

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.
forrige artikel
Spil 500 kr. risikofrit på søndagens derbykampe
næste artikel
Rundens kamp: OnsideBetting booster oddset på OB – AGF