nyheder

Forhøjede odds på Mayweather vs. McGregor hos betfair

Årets største og mon historiens mest ventede kamp er i hus. Om ganske få dage møder den amerikanske bokslegende Floyd Mayweather den iriske MMA-champion Connor McGregor i Las Vagas. Kampen som der blev talt meget om de sidste år er endelig i hus og mange eksperter glæder sig til den ultimative kamp. Den 40-årige Floyd Mayweather anses som en af de bedste boksere nogensinde. Selvom Mayweather vender tilbage fra sin pension er den tidligere verdensmester og ubesejret bokser med 49 sejre i træk favoritten til dette fantastiske event. Conor McGregor, som er 12 år yngre end modstanderen, har aldrig bokset professionelt har dog flere gange nævnt at dette ikke burde være et problem for ham. McGregor som er kendt for at være en af verdens bedste fightere i sporten mixed martial arts (MMA), hvor han også er letvægtsmester i MMA-organisationen UFC.
 
Begge fightere er de største stjerner i hver sin sportsgren og derfor forventes braget at blive en af de største kampsportsbegivenheder nogensinde.

 

Betfair odds tilbud Mayweather vs McGregor
© Betfair

 

Scor kassen hos betfair

Ifølge medierne har begge fightere mulighed for at score en løn på i alt 100 millioner dollars samlet. Hos betfair, som ikke kun er kendt for deres fantastiske fodbold tilbud, kan du næsten score lige så høj løn som Mayweather og McGregor. Spil på kampen og få en forhøjede odds på hele 15.0 hvis McGregor vinder og en odds på 4.0 hvis Mayweather kan afgøre kampen til sin fordel. De to kæmpe egoer har ”trashtalket” hinanden i lang tid og nu er der endelig tid til at se hvem der kan holde til deres udsagn. Betfair har i denne anledning lagt op til et super lækkert tilbud. Hvis du sammenligner på vores side vil du meget hurtigt kunne se at Betfair ligger i tops når det gælder velkomstbonus, sportsbook, live-odds og kundeservice. Tilbuddet om forhøjede odds er kendt men en så kraftig forhøjelse til begge aktører er sjældent. Betfair er uden tvivl en super god bookmaker og hvis du sammenligner med de andre på vores side vil du hurtigt at betfair byder et hav af tilbud til nye og eksisterende kunder. Derudover en fantastisk betting bonus på op til 2.000 DKK.
 
Tag chancen og opret ny bruger hos betfair og gå ikke glip af en sindssyg høj bonus odds kommende kampsport-event.
 

 

Sådan gør du:

Det eneste du skal gøre er at oprette dig med promokoden ZSAJ34 på betfair og spille for maks. 100 DKK på enten Mayweather eller McGregor. Vinder dit udfald vil din gevinst fra den alm odds udbetales direkte og gevinsterne fra det forhøjede odds på de omtalte odds udbetales som en bonus på din bonuskonto. Denne bonus skal kun gennemspilles én gang til min. odds 1.5 indenfor 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds. Hvad venter du på?
 
Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig hos betfair og få en dejlig startbonus på fantastiske 2.000 DKK. Hvis du opretter dig i dag med bonuskoden ZSKACO har du mulighed for en dejlig betfair startbonus på op til 2.000 DKK. Gode kampagner, tilbud og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos betfair. Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Bwin Freebet 25 DKK helt gratis
næste artikel
Forhøjede odds for Mayweather vs. McGregor hos Betsafe!