nyheder

Forhøjede odds for Mayweather vs. McGregor hos Betsafe!

For “århundredes kamp” mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor er der mange interessante tilbud. Kampen mellem den tidligere boxing mester og den irske MMA-fighter har været i toppen på alle sportsblade verden rundt. Ikke mindst på grund af de mange provokationer mellem de to efter udmeldelsen af kampen. De fleste bookmakers ser Mayweather som en favorit – ikke kun fordi han aldrig har mistet en boksekamp i sin karriere, men fordi McGregor kommer fra en anden kampsport stil. Afgørelsen vil dog først og endelig kunne ses i ringen. Hvem af de to har den længere åndedræt? Betsafe tilbyder langt forhøjede odds for McGregors sejr. Vi vil forklare i denne artikel hvordan tilbuddet fungerer.

Odds på 50.0 for McGregor

Som tidligere nævnt, er Floyd Mayweather favoritten i denne kamp. Dette kan naturligvis føre til, at Conor McGregor bliver undervurderet. Bookmakeren Betsafe tilbyder en utrolige odds på 50.0 for “Victory Conor McGregor”. I modsætning til andre væddemålsselskaber behøver du ikke at opfylde yderligere salgsbetingelser, og gevinsten fra oddsene udbetales i rigtige penge. Dette blev bekræftet af Betsafe Support. Vi forklarer dig trin for trin, hvordan du kommer til din bonus odds bonus.

Betsafe odds Mayweather vs. McGregor
© Betsafe

Trin 1: Opret som bruger hos Betsafe
Du kan registrere dig direkte på Betsafe ved at klikke på en af de grønne knapper. Dette gør det muligt for dig at sikre Betsafe velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. HUSK: de øgede odds på kampen mellem Mayweather og McGregor kan kombineres med velkomstbonus. Så du kan bruge begge handlinger på samme tid. Bemærk dog, at der ikke vil blive indbetalt bonus på indskud foretaget af Skrill og Neteller.

Trin 2: Log på Betsafe-siden for handlingen
Når du har afsluttet din registreringen, kan du vælge handlingen “# 50.0 tilbud til nye kunder” -> “International” -> “PriceBoost” under “Sportsodds”. Sådan kommer du til de forhøjede odds og kan placere væddemålet med odds 50.0. Nu kan du stadig vælge dit væddemål på 10 DKK.

Trin 3: Få din sejr
Hvis Conor McGregor vinder denne kamp, og du har sat det maksimale beløb på ti kroner, vil der blive udbetalt 500 DKK i kontanter til din konto. I modsætning til andre bookmaker behøver du ikke at opfylde yderligere betingelser. Indsatsen på 10 DKK beregnes også på vejen til salgsbetingelserne for den almindelige første indbetalingsbonus.

Har jeg brug for at vide noget andet?

  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder fra Danmark.
  • Du skal have placeret din kvalificerede væddemål lørdag den 26. august 2017 kl. 22:00 CEST.
  • Indskud fra Skrill og Neteller er ikke tilladt.
  • Kampagnen kan kombineres med den første indbetalingsbonus.
  • Den maksimale indsats er 10 DKK.

Hvis du gerne vil have flere oplysninger om den første indbetaling af andre bookmakere, kan du se vores betting sammenligning. Her finder du alle de oplysninger om indbetaling og bonus, som er vigtige for dig.

forrige artikel
Forhøjede odds på Mayweather vs. McGregor hos betfair
næste artikel
750.000 DKK i kontanter hos bwin.dk