nyheder

Fede odds på McGregor vs. Cerrone (UFC 246)

Conor McGregor er tilbage i oktagonen! Modstanderen, der har æren af at kæmpe mod den iøjnefaldende irer, er amerikanske Donald ’Cowboy’ Cerrone, der fuldt fortjent står overfor McGregor i hvad der kun kan gå hen og blive en spændende match.

UFC 246 finder sted lørdag d. 19. januar (søndag nat dansk tid) i T-Mobile Arena i Nevada.

Kommer vi til at se McGregor i sin gamle form?

’The Notorious” er endelig tilbage i aktion efter sit omdiskuterede nederlag til Khabib Nurmagomedov i 2018. Nederlaget var irerens eneste MMA-kamp, ​​siden han blev den første nogensinde til at være mester i to divisioner på samme tid tilbage i 2016, da han nedlage Eddie Alvarez. Kontroverser uden for octagonen og en håndskade har holdt McGregor ude, men nu har UFC deres største stjerne tilbage til at fyrre op for pay-per-view tallene.

Bet bet365 comeon mr-green unibet
bet365 Bonus Comeon Bonus Mr Green Bonus Unibet Bonus
McGregor 1.30 1.28 1.30 1.30
Cerrone 3.50 3.60 3.60 3.60
Uafgjort 81.0 51.0 51.0
McGregor på KO/TKO/DQ 1.44* 1.50 1.50 1.50
McGregor på point 9.50 9.0 9.0 9.0
Cerrone på KO/TKO/DQ 4.75* 8.50 8.50 8.50
Cerrone på point 9.50 9.50 9.50 9.50

Oddsene er fra den 15. januar. Vær derfor opmærksom på, at oddsene kan ændre sig op til kampen | 18+

*Bemærk at Bet365 odds også inkluderer submission

Manden der skal forsøge at stoppe McGregor er fan-favorit og UFC-rekordholder for de flest sejre og flest knockdowns i UFC’s historie – Donald ‘Cowboy’ Cerrone. Han er den mand, der skal forsøge at holde McGregor ude fra et comeback. Kampen kommer til at være i weltervægt, hvilket burde favorisere veteranen som den større mand. Imidlertid kommer han fra to nederlag – et nederlag mod Tony Ferguson og endnu et knockout-nederlag til Justin Gaethje for kun fire måneder siden, men dette er som normalt for ‘Cowboy’.

Husk også at tjekke vores Sammenligning for at danne dig et overblik over hvilke bookmakers der har de bedste odds bonus.

MMA Oktagon
© Adobe Stock / daniil

Oddsforslag: Underdoggen kommer til at volde McGregor problemer

Ud af alle de mulige kampe for McGregor er dette et af de bedste match-ups. Vi burde se begge mænd i deres element, på jagt efter en knockout med mesterlig teknik. Cerrone er en bedre grappler, men det skal dog nævnes at McGregors mangel på gribefærdigheder er ret overdrevne, og Cerrones ego vil sandsynligvis holde kampen kørende for at han kan jage en finish.

Vi forventer, at den gode gamle McGregor dukker op til UFC 246. Han ser ud til at være mere motiveret og sulten, mens Cerrone indløber efter to brutale nederlag. Når det er sagt, kan du aldrig dømme ‘Cowboy’ ude med hans dygtige teknik. Cerrone er nødt til at starte hurtigt ud og ikke lade McGregor indsamle de informationer han har brug for, for at kunne diktere afstanden. Cerrone er værd at satse som underdog, men dette er en god stilistisk match-up for McGregor på trods af størrelsesforskellen. Hvis du gerne vil spille på Cerrone som sejrsherre, bør du bette hos enten ComeOn!, Mr Green eller Unibet, der alle giver odds 3.60 på amerikaneren.

Med al fokus på Cerrone forventes det, at Conor sætter en række fælder, der sætter hans venstre hånd op, og vi ved, at han har magten til at afslutte med en kombination. Hvis du tror, at ’The Notorious’ viser sin bedste side frem, så skal du spille hos Bet365, Mr Green eller Unibet, da de alle giver odds 1.30 på ireren.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Betfair: Få 550 kr. i risikofrit spil på Danmarks skæbnekamp
næste artikel
Mr. Green: Scor eksklusivt odds boost – odds 25 på United-sejr