nyheder

Melodie Grand Prix 2017 – forhøjede odds hos 888sport.dk

For vores danske deltager Anja Nissen har de sidste uger været meget hektiske og spændene og da hun torsdag aften blev udråbt som en af de ti finalister, der har sikret billet til lørdagens store finale i Kijev i Ukraine, var det da også et kæmpe stort øjeblik for den kun 21-årige sangerinde der repræsenterer Danmark til Melodie Grand Prix 2017 i Kijev.

 
Der var ingen tvivl om, at Anja leverede en fantastisk præstationen i semifinalen, da hun sikrede Danmark en finaleplads i denne års internationale Melodi Grand Prix, Eurovision 2017. Anja og den danske delegation forberede sig på finaleshowet, hvor 26 deltagere konkurrerer om Eurovision-trofæet og retten til at blive hyldet af hele verden. I finalen skal Anja optræde som sang nummer 10 – samme startnummer som Måns Zelmerlöw vandt hele Eurovision med i 2015 med ‘Heroes’. Er det nok for at vinde denne års trofæ? Tror du på Anja?

 

888sport super odds Eurovision Song Contest
© 888sport

 
For at hæve spændingen giver 888sport få et seværdig tilbud som gælder for alle nye kunder og som endda kan kombineres med den allerede før i tiden nævnte 888sport startbonus. Bookmakeren, 888sport, giver dig odds bonus hvis Anja kan vinde denne års Melodie Grand Prix. Hvis Anja kan vinde for Danmark vil du få 10.000 DKK tilbage hvis du spiller for 100 DKK – uden denne 888sport bonus vil du kun få 6700 DKK retur, du vil dermed få 3300 DKK gratis som ekstra bonus.

 

888sport bonus på dit første bet

Tilbuddet om forhøjede odds giver dig chancen for at din gevinst bliver boostet med en ekstra gevinst på dit konto. Tilmed dig som ny bruger på hjemmesiden, så snart du valgt den nævnte begivenhed vi du kunne se proftiboost-kuponen på din almindelige spillekupon.

 

 
For at bruge den, skal du vælge nævnte event på din spillekupon, klik dernæst på ”Bonus” og se listen over profitboost-kuponer til rådighed. Vælg derefter den kupon, du vil bruge og angiv værdien af din indsats (mindst 10 DKK – du vil kunne spille for mere end 100 DKK vil dog kun modtage ekstra bonus for de 100 DKK maks.). Det er meget enkelt og enhver ny spiller burde tage chancen. Der er ingen ulemper og du kan score rigtig store penge. Tilbuddet gælder for alle nye brugere på 888sport.dk med en indsats på højest 100 DKK.

 

Få op til 100% som startbonus

Ovenfor nævnte 888sport tilbud kan endda kombineres med den kendte 888sport velkomstbonus. 888sport som vi allerede tidligere har skrevet om giver dig et kæmpe udvalg af sportsgrene og endnu større udvalg af odds. Der findes hundredvis spil på resultat, ciffertips, målscorer m.m. Opret dig som kunde og få adgang til et fantastisk marked og mange gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Gå ikke glip af 888sport startbonus på hele 100% på dit første indskud. Denne betting bonus kan endda kombineres med den ovenfor nævnte tilbud om forhøjede odds. Nyd Eurovision 2017 , scor maks. kasse og gå ikke glip af 888sport startbonus på op til hele 2000 DKK.

 

forrige artikel
100% Betsafe startbonus med nye bonus krav
næste artikel
Betfair: Spil på New Firm – odds på op til 14.0