nyheder

Mike Tyson comeback odds: Få de bedste odds på Tyson – Jones jr.

Han er tilbage! Bokselegenden Mike Tyson går den 28. november i ringen for første gang i 15 år, når han gør comeback i kampen mod Roy Jones jr. i en otte runders opvisningskamp i Los Angeles.
 
Tyson er ikke den eneste, der gør comeback her. Det gør 51-årige Roy Jones jr. også. I modsætning til Tyson er det dog kun små to år siden, at Jones lagde handskerne på hylden.
 
Der er dermed lagt op til en kæmpe comebackkamp, hvor fokus hos både bookmakere, boksefans og ikke mindst alle oddserne, der spiller med på en gang mobil betting unægtelig er på Mike Tyson. Eller, det var de. Det er nemlig efterfølgende kommet frem, efter at denne artikel var skrevet, at der ikke vil være hverken dommere, knockouts eller kåres en vinder. Derfor har alle bookmakere lukket for odds på Tyson vs Jones jr.
 

Mike Tyson – Roy Jones jr. odds

Hvordan ser oddsene så ud? Og hvem skal man sætte sin odds bonus på? Når vi ser på Mike Tyson vs Roy Jones jr odds, så har bookmakerne faktisk alle sammen den 54-årige Mike Tyson som favorit – faktisk ganske markant endda.
 

 
Hos de forskellige bookmakere ser Mike Tyson – Roy Jones jr. oddsene således ud:
 

Mike Tyson vs Roy Jones jr. Bwin Bet365 888 Sport ComeOn!
Mike Tyson – Roy Jones jr. Bwin Bonus Bet365 Bonus 888sport Bonus ComeOn! Bonus
Mike Tyson vinder 1.50 1.44 1.50 1.44
Uafgjort 13.00 / 11.00 /
Roy Jones jr. vinder 2.75 2.62 2.75 2.75

 

Mike Tyson vs Roy Jones jr – tales of the tape

Opvisningskampen i Los Angeles er et opgør mellem to tidligere sværvægtsverdensmestre. Da Mike Tyson vandt sit første verdensmesterskab i sværvægt som 20-årig i 1986, satte han rekorden som den yngste verdensmester nogensinde, ligesom han i 1987 blev den første bokser til at være indehaveren af VM-bælterne fra samtlige af de tre store bokseforbund, WBC, WBA og IBF.
 
I Los Angeles skal Tyson op imod en anden tidligere WBA-sværvægtsverdensmester i form af Roy Jones jr. Mens Tyson udelukkende boksede i sværvægtsklassen, så har Jones været verdensmester i fire forskellige vægtklasser. I 2003 blev Jones den første mellemvægtsverdensmester til at vinde et sværvægtsmesterskab i 106 år.
 
Hvordan ser de to boksere så ud, når man stiller dem op overfor hinanden?
 

Mike Tyson Kategori Roy Jones jr.
54 Alder 51
USA Land USA
New York City, New York Hjemby Pensacola, Florida
50-6 (44 KO) Rekordliste 66-9 (47 KO)
178 cm Højde 180 cm

 
Oddsene er opdateret mandag den 23. november kl. 20:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Betfair: Få odds 2.00 hvis der scores i Atletico Madrid - Barcelona
næste artikel
Betfair forhøjer oddset: 2.00 på over 0,5 mål i Inter – Real Madrid