nyheder

Mr Green: Vind på LIVE og få cash bets

Der er efterhånden mange fede apps på det markedet for betting i Danmark. Og én af dem vi er aller gladest for er Mr Greens app til betting – og netop derfor er vi ellevilde, når vi finder en odds bonus til deres app!
 
Mr Green har nemlig lige præsenteret en kampagne, hvor du kan få gratis cash bets, når du spiller LIVE på deres mobil app!
 

mr green mobil app cash bet
© Mr Green

 

Sådan får du cash bets på Mr Green betting app

Modsat den traditionelle velkomstbonus fra Mr Green, så kan alle (nye som gamle) gøre brug af kampagnen her. Du skal blot bruge Mr Green betting app, og så er du ellers klar til at modtage cash bets. For at være med, skal du placere et væddemål på mindst 100 kr. på hvilken som helst LIVE sportsbegivenhed på odds 2.00 eller mere. Hvis du er så heldig, at du vinder på dit væddemål, så kvitterer Mr Green med 2 cash bets á 50 kr. hver oveni din gevinst. Så hvis du er en heldig kartoffel – så du bliver din dag lige en smule bedre! Et cash bet er blot et freebet uden indbetaling, som du modtager, hvis du vinder på dit væddemål. Du finder kampagnen under siden “Kampagner”.
 
For at opsummere skal du altså:

  1. Log ind eller opret en konto hos Mr Green
  2. Tilmeld dig kampagnen
  3. Placér et væddemål på 100 kr. på en LIVE-begivenhed
  4. Hvis du vinder, modtager du 2 cash bets

 
Nemmere bliver det altså ikke!
 

Husk også din Mr Green velkomstbonus

Hvis du ikke allerede er spiller hos Mr Green, så kan du stadig gøre brug af kampagnen med cash bets på mobilen. Du kan derudover også gøre krav på en Mr Green bonus, hvor du kan få 100% op til 500 kr. på din første indbetaling. Så kan du komme ordentlig i gang med betting hos Mr Green!
 
Alt du skal gøre er, at oprette dig som ny kunde hos Mr. Green og derefter indbetale mindst 75 kr. til din konto. Herefter skal omsætte din indbetaling til odds 1.80 eller over og du modtager så et freebet der svarer til 100% af din første indbetaling (maks. 500 kr.). Du får freebettet udbetalt automatisk, og der er ikke pålagt nogen gennemspilskrav!
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Sådan får du odds 10 på Chelsea mod Liverpool
næste artikel
Super derbysøndag: Få 4 x freebet med ComeOn