nyheder

FA Cup hos Mr. Green – Arsenal vs. Manchester United

Mange ser nok på håndbold verdensmesterkabet i aften men efter en forhåbentlig danske sejr kan man uden tvivl fortsætte med en god omgang fodbold fra England. Vi har fundet et utrolig god tilbud fra Mr. Green der sætter på dagens kamp i FA Cup. Denne betting bonus giver dig mulighed for ekstra gevinst hvis der blot bliver scoret i kampen mellem Arsenal og Manchester United. Kampen spilles i aften kl. 20:55 dansk tid på Emirates Stadium.
 

Mr Green Arsenal United FA Cup
© MrGreen

 

Mål fest giver ekstra penge

Dagens odds bonus fra Mr Green ser på kampen mellem disse to engelske fodboldgiganter. Arsenal møder United i en turnering som er fyldt af tradition og emotioner. FA Cup er ellers en turnering hvor de store hold bruger dele af deres talent trup men i denne omgang er det nok klubbernes eneste chance for at finde en trofæ i England. United har ikke tabt i sidste syv kampe og Arsenal vandt sidst mod Chelsea. Alt i alt kan vi glæde os til en utrolig god kamp med forhåbentlig mange mål.
 

 
Du kan med denne Mr Green bonus tjene 100 DKK for hvert mål der bliver scoret i denne kamp! Placér et væddemål på minimum 300 DKK med en minimum odds 2,00 på kampen Arsenal – Manchester United og få 100 DKK som freebet for hvert mål der bliver scoret.

  • Spil på Arsenal – Manchester (for mindst 300 DKK)
  • Få et 100 DKK kontant freebet for hver mål!
  • Freebets udbetales uanset om dit væddemål vinder eller ej

En yderligere seværdig detalje er at nye spillere som endnu ikke har indløst velkomsttilbud er kvalificeret til både velkomsttilbud samt dette tilbud om freebets i kampen Arsenal – Manchester United. Det vil sige du kan både score velkomstbonus og freebets hvis der bliver scoret i nævnte kamp! Husk dog tilbuddet kun gælder frem til kampstart i aften kl. 20.55.
 

Få velkomstbonus oveni

Hos Mr. Green kan du få en god velkomstbonus som giver dig gratis spil på op til 500 DKK. Du skal du blot indbetale og spille dit første væddemål for dit minimum indskud på 150 DKK til min. 1.80. Efterfølgende modtager du din bonus på samme beløb uden yderligere gennemspilningskrav. Spiller du for mere end 500 DKK modtager du kun din 500,00 kr.! Indbetal og spil dit beløb på et sportsvæddemål og få 100% som gratis spil efterfølgende som bonus! Som nævnt kan du endda kombinere velkomstbonus med bonus fra kampen mellem Arsenal og United. Hvad venter du på?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Håndbold VM 2019 semifinalen: Danmark vs. Frankrig
næste artikel
Super odds på Tottenham vs. Watford!