nyheder

Vælg selv din vinder og få oddsboost på Barca-Paris St. Germain

Champions League er tilbage, og sikke et brag, vi har i vente, når Paris St. Germain tager i mod Barca i første runde af ottendelsfinalerne. Hvilken bedre måde er der at fejre det på end med en virkelig fed odds bonus? Vi har her fundet en bonus fra Mr Green, hvor du kan få odds boost på begge hold. Så du vælger altså selv en vinder, og modtager odds boost ligemeget hvad. Læs mere herunder.
 

CL booster PSG Barcelona mr green
© Mr. Green

 

Få odds 5.00 på både PSG og Barcelona

Som et alternativ til den traditionelle Mr Green velkomstbonus, kan du altså lige nu få fingre i et odds boost på kampen mellem PSG og FC Barcelona i Champions League. Du vælger selv, hvem du tror vinder, og så får du dit odds boostet til hele 5.00! Du får dermed dine penge 5 gange igen, ligemeget hvem du tror går sejrsrigt fra braget. Alt du skal gøre for at modtage dit odds boost er:
 

  1. Opret en konto hos Mr Green – kun nye spillere kan være med
  2. Spil maks. 50 kr. på enten PSG eller Barca som vinder
  3. Modtag en ekstra høj gevinst, hvis dit bet går hjem

 
Eventuel gevinst fra dit odds boost bliver udbetalt kontant og har ingen omsætningskrav.
 

 

Står Messi overfor sin kommende arbejdsgiver?

Lionel Messi udlignede endnu en klubrekord for Barcelona mod Alaves lørdag aften, og den vigtige argentiner behøvede ikke engang at finde bagsiden af ​​nettet for at markere sit navn i endnu et kapitel af Blaugranas store og velrenomerede historiebog.
 
Den 33-årige stjernespiller trak i Barcelona-trøjen for 505. gang i den spanske liga – svarende til den tidligere rekord, der blev holdt af den legendariske midtbanegeneral Xavi – og på typisk Messi-vis markerede han anledningen med to spektakulære mål som Ronald Koemans hold førte videre til en 5-1 sejr, hvor Trincao og Junior Firpo også kom på måltavlen.
 
Da spekulationer om Messis fremtid fortsætter med at dominere samtalen bag kulisserne, viste argentineren Paris et glimt af, hvad der kunne være deres, hvis de spiller deres kort rigtigt i løbet af de næste par måneder, men i modsætning til Manchester City – der ikke larmer om en eventuel transfer – har adskillige medlemmer af PSGs spillertrup og personale ikke lagt skjul på deres ønske om at bringe Messi til den franske hovedstad. Det bliver spændende at se, hvor den lille argentiner ender.
 
God fornøjelse med braget, og tjek gerne vores sammenligning af odds bonusser.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Barcelona – PSG: Få odds 2.00 på over 0,5 mål med Betfair
næste artikel
ComeOn! samarbejder med Nicklas Bendtner