mrgreen nyheder

FCK – Brøndby: Vælg din vinder til odds 10 eller 20

Der venter de danske fodboldfans en af sæsonens sjove kampe søndag, når FC København og Brøndby IF tørner sammen i sæsonens første New Firm.

I den anledning er Mr. Green ude med et odds boost tilbud til nye spillere, der selv kan vælge, om de vil have odds 10 på FC København til at vinde kampen eller odds 20 på, at Brøndby vinder.

Læs mere om disse velkomstbonus odds og hvordan du får odds 10 på FC København og odds 20 på Brøndby IF hos Mr. Green.

FCK - Brondby oddsboost Mr Green 8.8.2021
© Mr. Green

Sådan får du odds 10 på FCK og odds 20 på Brøndby

Denne Mr. Green bonus er rettet mod nye Mr. Green-spillere, der får de forhøjede odds på enten FC København eller Brøndby IF i stedet for den traditionelle Mr. Green velkomstbonus.

For at du kan få det forhøjede odds på sæsonens første New Firm, så skal du gøre følgende:

  • Klik dig ind på Mr. Green via linket herunder
  • Opret en Mr. Green-bruger
  • Foretag en indbetaling
  • Placer et bet på maksimum 50 kr. på FC København eller Brøndby til at vinde
  • Få boostet din gevinst – hvis du rammer den rigtige vinder

Vinder du på dit odds boost fra Mr. Green, så udbetales din gevinst kontakt og uden omsætningskrav. Du kan dermed frit vælge at spille for din gevinst eller anmode om at få pengene udbetalt.

Denne velkomstbonus kan ikke kombineres med den traditionelle Mr. Green velkomstbonus, hvor nye spillere kan få 100 procent i indbetalingsmatch op til 1.000 kr. i form af et live cash bet, når man har foretaget sin første indbetaling og placeret et single- eller kombinationsbet til minimum odds 2.00.

FC København er favoritter

Når vi går oddsene igennem hos de forskellige bookmakere, så har de alle FC København som favoritter i sæsonens første New Firm.

Oddset på FC København er i nede på odds 1.87, hvis du spiller på en FCK-sejr via din Mr. Green app, mens oddset på Brøndby IF er oppe på 3.85.

Mens mestrene fra Brøndby har fået tre uafgjorte i de tre første runder af Superligaen mod henholdsvis AGF, Vejle og Viborg, så har FC København slået OB og spillet uafgjort mod Silkeborg og AaB.

Tilbuddet løber frem til kampstart – søndag den 8. august kl. 16:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år. Oddsene er opdateret fredag den 6. august kl. 13:00.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
FCK – Brøndby: Sådan får du de bedste odds
næste artikel
OL håndbold finale: Frankrig – Danmark: Optakt og odds med Bet365