nyheder

Mr. Green: Få risikofrit spil på FCK og FCM

Super Sunday? I superligatermer kan man godt bruge betegnelsen fra Premier League om søndage spækket med topkampe, når FC København og FC Midtjylland møder henholdsvis AGF og Brøndby IF søndag.
 
Det vil uden tvivl være nogle af de kampe, der nyder størst opmærksomhed søndag, når oddsere landet over finder deres betting apps frem.
 
I Herning er der en direkte duel om førstepladsen, når FC Midtjylland tager imod Brøndby, mens der er en direkte duel om tredjepladsen og muligheden for at hente ind på de to tophold, når FC København og AGF tørner sammen i Parken.
 
Hælder du til to hjemmebanesejre, så har du muligheden for at få et risikofrit bet på net op det med Mr. Green.
 

Superliga freebet
© Mr. Green

 

Risikofrit spil på FCK og FCM – Sådan får du det

Mr. Greens bet of the week disker hver uge op med muligheden for et risikofrit spil, hvis du spiller det via deres betting app. Her får du en ”forsikring” i form af et cash bet, hvis du taber.
 
Hvis du vil have Mr. Greens betting bonus på FC København og FC Midtjylland, så skal du gøre således:
 

  1. Log ind eller opret en Mr. Green-bruger
  2. Tilmeld dig bet of the week-kampagnen
  3. Spil præcis 100 kr. på bet of the week (FCK og FCM vinder deres kampe)
  4. Modtag et cash bet på 100 kr. hvis du taber

 
Du finder oplysningerne om bet of the week-kampagnen under Mr. Greens kampagnesektion, mens du finder det aktuelle bet of the week-spil under spilsektionen.
 
Ugens bet of the week giver odds 3.75 på sejre til FC København og FC Midtjylland. Oddset er dermed også et lille odds boost i forhold til de aktuelle odds, hvis du spiller sejre til FC København og FC Midtjylland som en kombination. I skrivende stund giver sejre til de to her odds 3.47.
 

Ny spiller: Få cashbet på 500 kr. uden omsætningskrav

Det er ikke kun ved bet of the week, at Mr. Green tilbyder et cash bet. Du kan lige nu få et cash bet på op til 500 kr. via en Mr. Green velkomstbonus, der tilbydes til nye spillere.
 
For at få bonussen fra Mr. Green skal du gøre sådan:
 

  • Opret en konto
  • Indbetal minimum 75 kr. – op til 500 kr.
  • Få et 100% cash bet af din indbetaling, når det kvalificerende væddemål er afgjort

 
Dit kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1.80 og være en single, kombination eller et bet builder-væddemål.
 
Et cash bet er et ekstra bet, som Mr. Green giver. Cash bettet kan spilles, når du spiller, så du kan sætte et spil, uden du bruger dine egne penge. Dit cash bet fremgår af din spillekupon. Vinder du på dit cash bet, så er det kun nettogevinsten, der udbetales. Til gengæld udbetales det uden omsætningskrav.
 
Oddsene er opdateret fredag den 26. februar kl. 09:30. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få de bedste odds på FC Midtjylland - Brøndby
næste artikel
Bwin booster oddset på storsejr til City