mrgreen nyheder

Mr. Green: Odds 10 på FCK, odds 15 på FCM – vælg selv

En fantastisk fodbolduge fortsætter helt til det sidste, hvor FC København og FC Midtjylland runder ugen af med et brag om førstepladsen i Superligaen foran 38.000 tilskuere i Parken.

Til superligabraget kan du lige nu få et kæmpe oddsboost via en startbonus hos Mr. Green, der lige nu tilbyder frit valg mellem odds 10 på en sejr til FC København og odds 15 på en sejr til FC Midtjylland.

Se hvordan du får dette odds boost på FCK – FCM hos Mr. Green her:

FC København - FC Midtjylland FCK - FCM odds Mr Green bonus
© Mr. Green

FCK – FCM: Sådan får du odds 10 eller 15

Mr. Green tilbyder lige nu nye spillere muligheden for at vælge mellem odds 10 på en sejr til FC København eller odds 15 på en sejr til FC Midtjylland i superligabraget.

For at du kan få de forhøjede odds, så skal du gøres således:

  • Opret dig hos Mr. Green via linket herunder
  • Foretag en indbetaling og spil op til 50 kr. på enten FC København eller FC Midtjylland til at vinde kampen

Vælger du den rigtige vinder, så går Mr. Green ind og booster dit odds efterfølgende. Gevinsten udbetales efterfølgende kontant uden omsætningskrav.

Kampagnetilbuddet løber til og med søndag den 19. september kl. 18:00.

Denne Mr. Green bonus er et alternativ til den almindelige Mr. Green velkomstbonus, hvor du får 100 procent i indbetalingsbonus op til 1.000 kr. i form af et gratis væddemål.

FCK – FCM odds og optakt

Et parløb om DM-guldet? Det kan meget vel blive tilfældet for FC København og FC Midtjylland, der har placeret sig i toppen af Superligaen.

FC København har været ustoppelige siden Superligaen blev skudt i gang. Siden 2-2 i sæsonpremieren mod AaB har FCK over sæsonens 14 kampe hentet 11 sejre og tre uafgjorte.

I Herning har FC Midtjylland også været stærkt kørende, men har dog haft et par smuttere. Udover det lidt overraskende 2-0 nederlag til Brøndby, så ligger midtjydernes nederlag i Champions League-kvalifikationen til hollandske PSV.

Så det er i den grad to velkørende mandskaber, der mødes i Parken.

Indtil forrige kamp havde FC Midtjylland et solidt overtag over FC København. FCK’s 4-2 sejr i mesterskabsspillet var den første sejr i 10 møder med de midtjyske ulve.

Nu gælder det så, hvad der kan ligne en guldduel, hvor især de indbyrdes opgør kommer til at spille en afgørende rolle for, hvem der løber med mesterskabet.

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Risikofrit spil på Europa: Tab og få et freebet på 200 kr.
næste artikel
Joshua vs Usyk: Oddssammenligning og optakt