nyheder

Mr. Green: Få odds 10 på en FCK-sejr i slaget om Skandinavien

Ugens, med danske briller, absolut vigtigste kamp spilles torsdag, hvor FC København og Malmø FF tørner sammen i slaget om Skandinavien og førstepladsen i Europa Leagues gruppe B.
 
Hjemmebanen giver FC København favoritværdigheden, men i stedet for at få odds 2.25-2.40 på en dansk sejr, kan du hos Mr. Green få et odds boost, der giver dig hele odds 10.00 på en FCK-sejr.
 

FCK slar Malmö: Odds boost Mr Green
© Mr. Green

 

Trekantsdrama om to pladser

Der er i den grad dømt trekantsdrama forud for den sidste spillerunde i Europa League-gruppespillet, hvor både FC København, Malmø FF og Dynamo Kiev kan spille sig videre fra gruppen. For FC København gælder det, at en uafgjort er nok til at gå videre på enten første- eller andenpladsen i gruppen. Det samme gør sig dog ikke gældende for svenskerne, der ved et kryds i Parken er afhængige af Dynamo Kievs resultat mod Lugano.
 

 
Får svenskerne ikke fuld valuta med hjem fra deres visit på den anden side af sundet, så kan de risikere, at ukrainerne løber med den billet til knockoutfasen, som de ellers kunne have fået. Kiev er via flest udebanemål nemlig bedst indbyrdes i forhold til Malmø.
 

Go Green og få odds 10.00

Det boostede odds hos Mr. Green er en velkomstbonus, som Mr. Green giver til alle nye spillere, der endnu ikke har oprettet en spillekonto.
 
Skal det være dig, der vinder op til 500 kr. på en Europa League-sejr til FC København, så skal du læse med her, hvor vi viser dig, hvordan du får det vilde odds boost plus et Mr. Green free bet på op til 500 kr. Du får odds 10.00 på en FC København-sejr, hvis du opretter en Mr. Green-konto inden torsdag den 12. december kl. 18.55 – altså inden kampstart.
 
Derefter skal du foretage en indbetaling og placere et spil på maksimum 50 kr. på en FC København-sejr, for at du kvalificerer dig til at modtage tilbuddet med det boostede odds fra Mr. Green.
 

Husk dit ekstra bet på 500 kr.


Det er dog ikke den eneste Mr. Green bonus, du som ny spiller kan få fingrene i. Du kan som ny Mr. Green-spiller nemlig også få et kontant ekstra bet på op til 500 kr., hvis du vælger Mr. Greens sports velkomstbonus.
 
Vælger du at snuppe en eller begge disse odds bonusser, så skal du huske, at indbetalinger via Skrill eller Neteller ikke kvalificerer sig til tilbuddet.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Bwin: Spil kombinationsspil på håndbold VM og få free bets
næste artikel
Bwin: Spil Byg et Bet på CL og få FreeBets