mrgreen nyheder

Mr. Green: Danmark slår England til odds 15

”De går der og mener på de britiske øer, at hvis vi tror vi vinder, ja, så må vi være skøre. Vi kan jo gøre det igen, det må selv de ku’ forstå”, lød det i EM-sangen fra 1996 med Peter Schmeichel og Gry Luka.

Mens der i England bliver drømt om ”it’s coming home” og landet sikrer sig sin første EM-titel nogensinde, så drømmes der i Danmark om et nyt 1992.

Bookmakerne har dog England som klare favoritter, men mon ikke der sættes en rød-hvid odds bonus eller to på, at Danmark spiller sig i EM-finalen?

Mr. Green er i forbindelse med EM-semifinalen ude med et kæmpe odds boost på Danmark, så du nu kan få odds 15.00 på en dansk sejr i semifinalen. Se hvordan du får den her.

England - Danmarks odds boost Mr Green
© Mr. Green

Sådan får du odds 15 på Danmark

Mr. Green er her på banen med et alternativ til deres traditionelle velkomstbonus. Det forhøjede odds er en velkomstbonus til nye spillere. Du kan sikre dig odds 15.00 på en dansk sejr hos Mr. Green på følgende måde:

  • Opret en Mr. Green-konto via linket herunder
  • Foretag en indbetaling på minimum 75 kr.
  • Spil op til 50 kr. på at Danmark vinder (1X2)
  • Se kampen og kryds fingre for en dansk sejr

Vinder Danmark i ordinær spilletid, så booster Mr. Green dit odds til odds 15.00 og udbetaler din gevinst kontant og uden omsætningskrav.

Denne velkomstbonus kan ikke kombineres med den traditionelle Mr Green bonus, hvor du kan få et live cash bet på op til 1.000 kr., når du har foretaget din første indbetaling og placeret dit første væddemål til minimum odds 2.00.

England – Danmark odds hos Mr. Green

Mr. Green har på lige fod med de andre bookmakere England som favoritter, når det gælder EM odds på semifinalen. Her kan du se en række udvalgte odds fra Mr. Green på kampen:

UdfaldOdds
England vinder1.73
Uafgjort3.65
Danmark vinder5.30
England går videre1.35
Danmark går videre3.30
Begge hold scorer – Ja2.18
Begge hold scorer – Nej1.65
Over 2,5 mål2.33
Under 2,5 mål1.62
Harry Kane scorer2.38
Kasper Dolberg scorer5.30

Du kan læse meget mere om England – Danmark odds i vores optakt til kampen, hvor du både kan sammenligne oddsene, læse optakten og se et spilforslag på kampen.

Oddsene er opdateret tirsdag den 6. juli kl. 11:30. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Aktuelle tilbud

Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Sådan får du freebet til England - Danmark med ComeOn!
næste artikel
Scor 2 freebets til England – Danmark med OnsideBetting