nyheder

Få hele odds 18 på FCK med Mr Green

FCK går en spændende kamp i møde, når løverne torsdag møder tyrkiske Istanbul Basaksehir i Europa League. Spil på en FCK-sejr og få et boostet odds på hele 18.00!
 
Bookmakeren Mr Green er klar med et godt tilbud til nye spillere. Du kan nemlig spille med boostet odds på at FCK slår Basaksehir i Europa-braget. Mr Green har boostet oddset fra 4.75 til gigantiske 18.00!
 

Mr Green oddsboost FCK Basaksehir
© MR GREEN

 

FCK skal glemme alt om Superligaen

Det bliver en svær udfordring der står overfor Ståle og hans blå-hvide mandskab, når de torsdag træder ind på tyrkisk græstæppe mod topholdet Istanbul Basaksehir. Klubben er måske ikke den mest kendte af tyrkiske tophold, men ikke desto mindre endte holdet foran AS Roma og Borussia Mönchengladbach i deres pulje. Det tyrkiske hold har uden tvivl en høj kvalitet, med en lang række prominente navne på holdkortet. Robinho, Gael Clichy og Demba Ba, for at nævne et par stykker. Alle spillere der er i deres karrieres efterår, men stadig har den formodede kvalitet til at spille med i toppen af Europa League.
 
FCK har leveret en række sløve præstationer i Superligaen på det seneste, så hvis løverne skal få et godt resultat mod Basakesehir, ja så kræver det at de kan glemme alt om Superligaen torsdag aften. FCK har brug for at dvæle ved deres success i Skotland og bibringe det samme momentum der gjorde, at de formåede at slå Celtic FC ud af turneringen. Der er heldigvis godt nyt på skadesfronten, hvor Victor Fischer, Mikkel Kaufmann, Pierre Bengtsson og Dame N’Doye alle er tilbage og til rådighed for Ståle Solbakken.
 

 

Få mægtige odds 18.00 på FCK!

Er du overbevist om, at opgaven ikke er for stor for de danske løver – så kan du altså som nævnt gøre brug af en herlig betting bonus fra Mr Green. For at spille med boostet odds, skal du gøre følgende:
 

  1. Klik på knappen herover
  2. Opret dig som ny spiller hos Mr Green
  3. Spil mellem 10 og 50 kr. på en sejr til FCK
  4. Modtag forhøjet gevinst, hvis dit bet går hjem

 
Hvis FCK formår at slå det tyrkiske hold torsdag aften, ja så kan du altså sikre dig en ekstra stor gevinst. Tilbuddet er som sagt ekslusivt til nye spillere – så husk, at vi også har en Mr Green velkomstbonus!
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Vind en fodboldweekend i London med Nordicbet
næste artikel
Esport: Få 50 kr. freebet hos ComeOn!