nyheder

Mr Green: Få et vaskeægte odds boost på Manchester-derby

Manchester United og Manchester City tørner sammen i Premier League lørdag, og med kun ét point, der adskiller de tætte naboer i Premier League-tabellen tyder alt på, at det bliver et spændende og nervepirrende opgør. Vi har i anledningen af weekendens Manchester-derby fundet frem til en odds bonus til dig, der gerne vil spille med boostede odds. Mr Green booster nemlig oddset på Manchester United som sejrsherrer.
 

Mr Green oddsboost Manchester United Manchester City
© Mr Green

 

Sådan kan du få odds 10.00 på Manchester United

Hvis du havde fortalt fans af De Røde Djævle i begyndelsen af ​​sæsonen, at de forud for deres første derby i sæsonen, med mere end en fjerdedel af sæsonen spillet, vil være placeret over Man City i tabellen, ville de nok se en anelse overraskede ud. Men Ole Solskjærs mandskab har vist tænder overfor de store mandskaber i ligaen, og nu møder de altså de blå bysbørn fra Manchester. Hvis du tror på, at Manchester United igen viser deres bedste side mod et tophold, så skal du benytte dig af tilbuddet fra Mr Green, der giver forhøjede odds på hele 10.00, på at Manchester United tager alle tre point. For at spille med boostet odds skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på Mr Green – du finder link her på siden
  2. Opret dig som ny kunde – tilbuddet er eksklusiv for nye kunder
  3. Spil maks 50 kr. på at Man United slår Man City til odds 10.00
  4. Hvis bettet går hjem, så får du udbetalt din gevinst kontant og uden omsætningskrav

 
Vær opmærksom på, at dit odds først bliver vist som boostet, når din kupon er placeret. Hvis bettet går hjem, boostes din gevinst til 10.00.
 
Tilbuddet er et alternativ den til den traditionelle Mr Green bonus, hvor du som ny kunde kan få 100% på din første indbetaling op til 500 kr. Så hvis du er mere til en traditionel velkomstbonus, så tjek den ud.
 

 

United er tilbage i Europa mens City har brug for point i Premier League

Nederlag mod RB Leipzig i midtugen fordømte dem til Europa League-fodbold igen efter jul, til trods for at de var i en position, hvor de kun havde brug for et point fra deres sidste to kampe for at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne i Champions League. 3-2-nederlaget i Leipzig, der kom efter et skuffende 3-1-nederlag hjemme mod Paris Saint-Germain en uge tidligere, har altså endeligt slukket Champions League-eventyret for Manchester United denne sæson. Det har hidtil været et gennemgående mønster i deres Premier League-sæson, at De Røde Djævle bemærkelsesværdigt er kommet bagud for så at vinde i alle fem af deres udekampe hidtil i denne sæson – noget der aldrig er sket før i Premier League.
 
Manchester City er stort set kommet sig efter deres sløve start på sæsonen, men har masser af arbejde at tage sig af foran mødet med naboerne lørdag. Pep Guardiolas hold er et point bag Manchester United i øjeblikket og vil selvfølgelig gernelængere op i tabellen i weekenden, så de for alvor kan manifestere deres ambitioner om mesterskab.
Den forrige kamp mellem de to hold tidligere på året sluttede i en overraskende 2-0 sejr for Manchester United. Scott McTominay scorede et mål dengang og vil uden tvivl gerne have en indflydelse på resultatet i denne weekend.
 
God kamp!
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
ManUnited vs ManCity: Betfair ude med vildt odds boost
næste artikel
Boost dine odds med Bwin – Få odds 10 på Norge-Danmark