nyheder

Sådan scorer du odds 18 på Tottenham med Mr. Green

Odds 18.00 på Tottenham til at gå videre i Europa League? Det lyder som et alt, alt for voldsomt odds, men det er ikke desto mindre det, som du kan få med det store oddsboost fra Mr. Green.
 
Mr. Green er på til Europa League-braget mellem Tottenham og RB Leipzig ude med en odds bonus, der booster oddset på Tottenham til at gå videre fra odds 4.90 til vanvittige odds 18.00.
 

Mr-Green-odds-boost-RB-Leipzig-Tottenham-CL2020
© Mr. Green

 

Eksklusiv bonus til nye spillere


Betting bonussen fra Mr. Green er et eksklusivt tilbud til nye spillere, som kan få denne bonus i stedet for den almindelige Mr. Green velkomstbonus, der giver op til 500 kr. i bonus på din første indbetaling. I stedet for de 500 kr. kan din velkomstbonus fra Mr. Green ende på 900 kr., hvis Tottenham går videre i Europa League – og du har spillet de op til 50 kr. til odds 18.00 hos Mr. Green.
 
For at odds boostet fra Mr. Green kan blive din, skal du gøre følgende:
 

  1. Klik på knappen ”Giv mig odds 18.00 på Tottenham”
  2. Opret en spillebruger hos Mr. Green
  3. Spil op til 50 kr. på Tottenham til at gå videre mod RB Leipzig

 
Går Tottenham videre i Europa League mod RB Leipzig, så booster Mr. Green dit odds til 18.00. Gevinsten fra denne Mr. Green bonus er i modsætning til den almindelige Mr. Green velkomstbonus ikke underlagt noget omsætningskrav og udbetales kontant – hvis du vinder.
 

 

Sådan ødelægger du ikke din egen bonus


Vælger du oddsboostet som Mr. Green velkomstbonus, så er der udover RB Leipzig et par enkelte ting, som kan komme i vejen for din gevinst på op til 900 kr. og det er:
 
Du skal have placeret dit bet inden tirsdag den 10. marts kl. 21:00. Din indbetaling må ikke være lavet via Skrill eller Neteller. Du må med dine bet ikke spille på begge udfald eller anvende cash out-funktionen, da dette ikke kvalificerer sig til tilbuddet fra Mr. Green.
 

Tottenham har ryggen mod muren


Presset er dog på Tottenham i returopgøret i Champions League 1/8-finalen, idet englænderne tabte det første opgør – i London, med 1-0.
 
Jose Mourinhos tropper skal derfor jagte et resultat fra første fløjt. En 1-0 sejr til Tottenham kan dog være nok, da det så åbner helt op for mulighederne i forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence. Hvis der er nogen, der kan spille på et resultat, så er det Jose Mourinho, uanset om det gælder om at forsvare det eller hente det. Spil ansvarligt. +18 år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888Sport med vildt odds boost på Manchester-derbyet
næste artikel
Vind en fodboldweekend i London med Nordicbet