mrgreen nyheder

Sådan spiller du risikofrit på Tjekkiet – Danmark

For mange oddsere kan der stå meget på spil, når Danmark spiller EM-kvartfinalen mod Tjekkiet. Du kan dog tage den lidt mere med ro, hvis du sætter dine EM odds på Danmark hos Mr. Green.

Bookmakeren er nemlig ude med en odds velkomstbonus i form af et risikofrit spil på Tjekkiet – Danmark, hvor nye Mr. Green-spillere kan spille risikofrit op til 500 kr. på kampen.

Se hvordan du kan spille risikofrit på Tjekkiet – Danmark hos Mr. Green og se, hvordan oddsene hos bookmakeren ser ud på kampen.

Tjekkiet - Danmark risikofrit spil
© Mr. Green

Sådan spiller du risikofrit med Mr. Green

Denne odds bonus gælder nye spillere hos Mr. Green, der i anledning af EM-kvartfinalen kan få et risikofrit spil på Tjekkiet – Danmark på op til 500 kr.

For at du kan spille risikofrit og denne Mr. Green velkomstbonus på Tjekkiet – Danmark hos Mr. Green, skal du gøre følgende:

  1. Tilmeld dig hos Mr. Green via linket herunder
  2. Indbetal enten 100, 200, 300, 400 eller 500 kr.
  3. Spil enten 100, 200, 300, 400 eller 500 kr. som dit første bet på Tjekkiet – Danmark
  4. Se kampen og håb på en dobbelt triumf

Taber du, så tilbagebetaler Mr. Green dit indskud kontant. Du kan dermed frit vælge, om du efterfølgende vil have dine penge udbetalt, eller om du vil spille for dem. Taber du, så udbetales dit indskud til din Mr. Green-konto indenfor 48 timer efter kampens afslutning.

Tjekkiet – Danmark odds hos Mr. Green

Bookmakerne har Danmark som favoritter, når det gælder kvartfinalen mod Tjekkiet. Tjekkerne har dog tidligere slået Danmark ud af flere slutrunder, så der er revanche til gode, når Kasper Hjulmands tropper løber på banen i Baku.

Vi ser her på en række udvalgte odds fra Mr. Green, så du kan se, hvordan de fordeler sig, inden du sætter dit spil via din betting app.

Tjekkiet – Danmark hos Mr. GreenOdds
Tjekkiet vinder3.95
Uafgjort3.25
Danmark vinder2.08
Tjekkiet går videre2.40
Danmark går videre1.55
Over 2,5 mål2.43
Under 2,5 mål1.58
Kasper Dolberg scorer3.45
Patrol Scjocl scorer3.80
Der dømmes straffespark i kampen3.20

Du kan se flere Tjekkiet – Danmark odds i vores optakt og oddssammenligning for kampen.

Mens Tjekkiet har overtaget, når det gælder de indbyrdes møder ved EM-slutrunder, så er det også tjekkernes eneste to sejre over Danmark i de seneste indbyrdes opgør.

Her er det også blevet til to danske sejre i VM-kvalifikationerne, men hovedparten af opgørene mellem Tjekkiet og Danmark gennem de seneste 21 år er endt uafgjort – her i blandt tre 0-0-opgør.

Det lugter derfor ikke ligefrem af målfest men derimod af en arbejdsindsats, hvor der skal kæmpes i alle duellerne om det overtag, der kan give en plads i EM-semifinalen.

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år. Oddsene er opdateret torsdag den 1. juli kl. 15:00.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Cashpoint: Sådan får du 50 kr. freebet på Wimbledon
næste artikel
EM 2020: Odds og optakt til Italien – Spanien med Bet365