mrgreen nyheder

CL – spil risikofrit på 6. runde: Sådan gør du

Afgørelsens time er her! Hvilke hold der skal videre fra gruppespillet i Champions League, Europa League og Europa Conference League skal afgøres denne uge.

Hvis det bliver lige spædende nok for dig, så kan du lige nu spille risikofrit op til 500 kr. på 6. runde af de tre store europæiske klubturneringer på din Mr. Green app. Se hvordan du gør og se, hvordan du blandt andet kan spille risikofrit på de fire danske klubber, der skal i kamp.

Mr Green 6. runde Champions League Europa League Europa Conference League risikofrit fodbold odds
© Mr. Green

Sådan spiller du risikofrit hos Mr. Green

Mr. Green giver nye spillere mulighed for at tage toppen at spændingen på den afgørende runde i gruppespillet i både Champions League, Europa League og Europa Conference League med denne bet bonus til nye spillere.

Opretter du dig via linket herunder og indbetaler enten præcis, 100, 200, 300, 400 eller 500 kr., så kvalificerer du dig til en forsikring på din indsats på 100%. Det betyder, at taber du dit spil, så får du din indsats tilbage i rigtige penge indenfor 48 timer af kampagnens afslutning.

Kampagnetilbuddet løber til og med den 9. december kl. 22:30.

Tager du imod denne Mr. Green bonus, så kan du ikke tage imod et af de øvrige tre velkomsttilbud fra Mr. Green. Bookmakerens normale velkomstbonus tilbyder et live cashbet på 100% op til 1.000 kr., når du foretager en indbetaling og placerer et væddemål til minimum odds 2.00.

Afgørelsens time for de danske klubber

Intet mindre end fire danske klubber skal i kamp torsdag aften, når tingene skal afgøres i Europa League og Europa Conference League.

Kamp1X2
Sparta Prag – Brøndby IF1.734.004.50
Ludogorets – FC Midtjylland4.903.951.68
Alkmaar – Randers FC2.203.603.15
FC København – Slovan Bratislava1.684.054.80
Odds fra Mr. Green

Mindst på spil har FC København, der for længst har sikret sig førstepladsen i gruppen og dermed en plads i 1/8-finalen i Europa Conference League.

For Brøndby venter der en duel om tredjepladsen, når de danske mestre på udebane møder Sparta Prag. Her tæller kun en sejr for Brøndby, hvis de skal havde den tredjeplads, der sender dem videre til 1/16-finalen i Europa Conference League.

I Holland skal Randers FC forsøge at forsvare deres andenplads, der giver adgang til 1/16-finalen i Europa Conference League. Det bliver dog ikke en nem opgave, da Randers møder gruppens tophold, Alkmaar.

Randers har forud for kampen et point ned til Jablonec på tredjepladsen, så der venter i den grad et opgør, hvis resultat kan få indflydelse på både klubhistorien og pengekassen i Randers.

For det sidste danske hold i Europa, FC Midtjylland, kan det ende med intet mindre end tre scenarier i den afgørende runde.

Alt efter om det bliver til en sejr over Ludogorets, samt hvad opgøret mellem Braga og Røde Stjerne ender, så kan FC Midtjylland ende både på førstepladsen og gå videre til 1/8-finalen i Europa League, andenpladsen og komme i 1/16-finalen i Europa League – eller tredjepladsen og ryge videre til 1/16-finalen i Europa Conference League.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Oddsene er opdateret mandag den 6. december kl. 21:00.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Vind præmier hver dag op til jul med Onsidebettings Julekalender
næste artikel
Bayern - Barcelona: Sådan får du odds 10