nyheder

Mr. Green: Scor kæmpeodds på dansk EM-succes

De danske håndboldherrer er storfavoritter til at vinde europamesterskaberne. Så store at oddset på dansk EM-guld er helt nede i odds 3.10. Det er tæt på at være så lavt, at flere spillere vælger det fra. Men hvad vil du sige til det, hvis vi fortæller dig, at du i stedet for odds 3.10 kan få hele odds 10.00 på en dansk EM-triumf?
 
Odds 10.00 er nemlig, hvad du kan få med Mr. Greens store odds bonus. Lige nu får alle nye spillere nemlig det boostede odds på de danske EM-favoritter.

 

odds boost danmark vinder haandbold em mrgreen
© Mr. Green

 

Sådan får du odds 10.00 på Danmark

Spil for 50 kr. og vind 500 kr., hvis Danmark udbygger the double til the triple og bliver både forsvarende OL-guldvindere, verdensmestre og europamestre.
Hvis odds boostet fra Mr. Green skal være dit, så skal du blot følge disse enkle trin:

  1. Klik dig ind på Mr. Green og opret en spillekonto
  2. Foretag en indbetaling og spil på op til 50 kr. på at Danmark vinder EM i håndbold
  3. Modtag din boostede og omsætningsfrie gevinst hvis Danmark vinder

 

 

Favoritrollen er ikke ubegrundet

At Danmark er storfavoritter til at vinde håndbold EM (håndbold EM odds her), er der en grund til. Udover at Mikkel Hansen og co. op til slutrunden slog Frankrig, der anses for at være blandt de andre favoritter, så er de danske håndboldherrer både forsvarende OL- og verdensmestre.
 
Nu mangler blot EM-guldet, før de danske håndboldherrer kan sikre denne enestående triple og sætte sig solidt på tronen som værende et af de bedste landshold i mange år.
 

Vil du have 500 kr. i ekstra bonus?

Hvor nøjes med op til 500 kr. på det boostede odds, når du kan få yderligere 500 kr. i Mr. Green velkomstbonus? Vælger du Mr. Greens sports velkomstbonus i forbindelse med, at du opretter din Mr. Green-bruger, så kan du som ny spiller få et kontant ekstra bet på op til 500 kr.
 
For at du kan få denne bonus, skal du mindst indbetale 75 kr., mens det samlede bonusbeløb skal omsættes til mindst odds 1.80, før du får dit free bet på op til 500 kr. fra Mr. Green.
 

Snup din bonus med Mobilepay

Som en af de få bookmakere tilbyder Mr. Green MobilePay som betalingsløsning. Det betyder, at du kan score betting bonusser på op til to gange 500 kr. direkte fra din mobiltelefon, hvis du opretter dig via mobilen og foretager din første indbetaling på din nye Mr. Green-konto med MobilePay.

 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green: Få odds 15 på en United-overraskelse mod City
næste artikel
Danmark - Island: Spil 100 kr. og få et 100 kr. | Unibet