nyheder

Mr. Green: Få mægtige odds 15 på United-sejr over Liverpool

Når Manchester United søndag tager imod ærkerivalerne fra Liverpool, så giver MrGreen pengene 15 gange i, såfremt United kan stoppe Liverpools fænomenale sejrsstime. Tilbuddet er kun gældende for nye spillere til MrGreen, og gælder kun på væddemål på United-sejr. Maks. 50 kroner tæller hen imod det boostede odds.

 
Har du mere hang til Liverpool, så gælder MrGreens åbningstilbud, ét gratis væddemål på op til 500 kroner, stadigvæk for alle nye indbetalende kunder. Læs mere om MrGreens generelle åbningstilbud her: Mr Green Bonus.

 

Mægtige odds på United-sejr over Liverpool (Mr Green)
© MrGreen

 

Ole Gunnar Solskjærs tropper har langt fra fået nogen ønskestart på denne sæson, og med rygterne svirrerene i baggrunden omkring en tidlig fyreseddel til nordmanden, så er det eneste, der kan lette presset en sejr over ærkerivalerne fra Anfield.

 
Til trods for Liverpools utrolige stime på 17 Premier League-sejre på stribe, så er det meget vel en statistik, der kan blive brudt, når Jürgen Klopps tropper gæster Old Trafford.

 

 

Jürgen Klopp har aldrig vundet på Old Trafford

Jürgen Klopp har således aldrig vundet på Old Trafford siden tyskeren overtog styringen på Anfield i oktober 2015. Manchester United har nemlig vundet tre og spillet tre uafgjorte i Liverpools seks seneste besøg på Old Trafford – og vi skal således helt tilbage til foråret 2014 før vi finder en Liverpool-sejr i turneringsregi.

 
Der er dermed lagt i kakkelovnen, når Mo Salah og Co. gæster ”Theater of Dreams” – men med Uniteds tag på ærkerivalerne hjemme, så er det svært ikke, at lade sig friste af MrGreens boost til odds 15 på United-sejr.

 

Sådan får du Odds 15 på United-sejr

Det forhøjede odds er kun gældende for spillere, der endnu ikke har oprettet en konto og lavet et indskud hos MrGreen – og er kun gældende på indsatser op til maksimum 50 kroner.

 
Tilbudet gælder kun på væddemål placeret på sejr til Manchester United.
 
Såfremt du allerede har en konto hos MrGreen, så tjek alle vores Betting-tilbud i vores Odds Bonus Sammenlignings sektion her!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Danmark – Schweiz 550 KR risikofrit spil på kampen
næste artikel
Få odds 10.00 på en FCK-sejr med Mr. Green