nyheder

AaB – Lyngby: Sådan får du odds 10 på AaB

Europæisk fodbold eller 1. division. Der er en verden til forskel på, hvad AaB og Lyngby kæmper for, når de fredag aften tørner sammen i nedrykningsspillets sjette runde.
 
Man kan næsten godt sige, at der venter en betting bonus af de større, hvis AaB satser og hiver den store gevinst hjem. Nordjyderne topper nemlig nedrykningsspillet og har dermed udsigt til UEFA Conference League-playoff i den kommende sæson.
 
I den anden ende af nedrykningspuljen ligger Lyngby på den plads, der sender et hold ned i 1. division sammen med AC Horsens til næste sæson.
 
Til kampen giver Mr. Green alle nye spillere muligheden for at få odds 10.00 på en sejr til favoritterne fra AaB.
 

AaB  - Lyngby odds boost
© Mr. Green

 

Sådan booster du dit AaB-odds

Odds boostet er et alternativ til den traditionelle Mr Green bonus, som tilbydes nye spillere, når de opretter sig hos bookmakeren.
 
For at du kan få dette odds boost på odds 10.00 på en sejr til AaB over Lyngby i Superligaens nedrykningsspil, så skal du gøre følgende:
 

  • Klik dig ind på Mr. Green
  • Tilmeld dig og indbetal minimum 75 kr. (minimumsindbetalingen)
  • Spil maksimum 30 kr. på at AaB vinder over Lyngby

 

 
Vinder du, så går Mr. Green ind og booster oddset, der var på odds 2.05 men nu er på 1.95, til odds 10.00.
 
Gevinsten bliver udbetalt kontakt og har intet omsætningskrav. Det betyder, at du med det samme kan anmode om at få dem udbetalt, hvis du og AaB vinder.
 

AaB – Lyngby odds og stats

Der er en grund til, at holdene er i nedrykningsspillet fremfor mesterskabsslutspillet. Formen er nemlig alt for svingende hos både AaB og Lyngby.
 
I nedrykningsspillets første fem kampe har AaB’s form været to sejre, to uafgjorte og et nederlag.
 
Nederlaget kom i seneste runde, hvor AaB formåede at tabe til nedrykningsspillets absolutte bundhold, AC Horsens, der med sejren nu har hentet 19 point i 27 kampe. Af Horsens fire sejre i denne sæson er de to faktisk kommet mod netop AaB.
 
AaB har dog hentet vigtige sejre mod de direkte konkurrenter om syvendepladsen ved at slå OB og SønderjyskE.
 
Efter fem point i nedrykningsspillets første tre kampe har pilen peget nedad for Lyngby, der senest har tabt til SønderjyskE og OB, hvilket har givet et hul på syv point op til Vejle og otte til OB.
 
Med fem kampe tilbage er der brug for sejre, hvis ikke Lyngby skal følge med AC Horsens ned i 1. division.
 
Mens oddset er faldet på AaB fra 2.05 til 1.95, så giver Mr. Green 3.55 på en Lyngby-sejr. Over 2,5 mål giver odds 1.62.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Oddsene er opdateret torsdag den 29. april kl. 13:00.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
OnsideBetting booster sjove odds i PSG – City
næste artikel
Bwin: Få 3 odds boost på Manchester City - PSG