nyheder

Få odds 10 på Brøndby med Mr. Green

Nogen vil sige, at odds 10.00 på en Brøndby-sejr over FC Nordsjælland er højt, andre drillende vil mene, at det er for lavt. Uanset hvad, så kan du få denne betting bonus hos Mr. Green, der har boostet oddset på en Brøndby-sejr i weekendens kamp mod FC Nordsjælland fra odds 3.50 til odds 10.00.
 

Mr-Green-Brøndby-FC-Nordsjælland-odds-boost
© Mr. Green

 

Er Brøndby virkelig underdogs mod Nordsjælland?


Brøndbys indledning på foråret har givet to sejre og et nederlag til AaB, mens FC Nordsjælland har gjort rent bord med tre sejre i tre kampe. Men er det nok til, at Brøndby er underdogs, mens FC Nordsjælland er pæne favoritter?
 
Kampen er en ”must win” kamp for begge parter, hvis håbet om at forblive i top seks og mesterskabsspillet skal bevares. Forud for kampen adskiller blot et point de to hold, mens AaB på sjettepladsen og Randers på den syvendeplads, der ikke giver adgang til mesterskabsspillet, blot er tre point efter nordsjællænderne og fire efter Brøndby. Med blot to kampe tilbage efter denne kamp, er der ikke råd til at sætte point til.
 
 

 

Sådan får du odds 10.00 på en Brøndby-sejr


Det er som nævnt Mr. Green, der er ude med det vilde odds boost på Brøndby. Odds bonussen er et eksklusivt tilbud fra Mr. Green til nye spillere. Odds boostet fungerer dermed som en alternativ til den sædvanlige Mr. Green velkomstbonus.
 
For at få velkomstbonussen og dette odds boost skal du gøre følgende:

  1. Klik på ”Odds 10.00 på Brøndby” knappen
  2. Opret en spillekonto hos Mr. Green
  3. Placer et væddemål på maksimum 50 kr. på at Brøndby vinder over FC Nordsjælland
  4. Få boostet din gevinst hvis Brøndby vinder

 
Vinder Brøndby, så går Mr. Green ind og booster oddset på dit odds til odds 10.00. Du kan dermed vinde op til 500 kr., hvis Brøndby vinder for en indsats på blot 50 kr. Værd at huske er, at din Mr. Green-bonus uden omsætningskrav, så den udbetales kontant. Du kan derfor få den udbetalt med det samme, uden du behøver spille gevinsten til et bestemt odds x-antal gange.
 
Tidligere kunne man tage både odds boostet og den almindelige velkomstbonus, men regler tillader i dag kun, at man tager den ene af dem. Husk at regler og vilkår gælder, når du tager imod en odds bonus. Spil ansvarligt. +18 år.
 
Det bostede odds på en Brøndby-sejr er kun gældende, hvis du foretager din indbetaling med en af de gældende betalingsmetoder. Indbetalinger via Skrill eller Neteller kvalificerer sig ikke til denne velkomstbonus hos Mr. Green.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Melodi Grand Prix 2020 – Din store oddsguide
næste artikel
Få 4.000 kr. i free bets med Bwin – Sådan gør du