nyheder

Mr Green: Få odds 15.00 på Dansker scoring i Milano-brag

Der bliver gigantisk spænding og rivalisering i Milano søndag aften, når Milan og Inter, de to intense lokalrivaler, møder hinanden i Derby della Madonnina. De blå-sorte fra Milano vendte tilbage til sejrssporet i denne weekend, da holdet slog Udinese 2-0, og det er i den grad blevet bemærket, at januar-signeringer som Ashley Young, Christian Eriksen og Victor Moses alle beviste deres værd i kampen på Dacia Arena.
 
Christian Eriksen har dog ikke fået den nemmeste start i Inter, og han vil derfor forsøge at gøre kritikkerne til skamme, når Inter søndag aften møder Milano med Simon Kjær på holdkortet. Vi har her fundet et tilbud fra Mr Green frem. Et vaskeægte odds boost på en dansker scoring søndag aften!
 

Mr Green: boostet odds hvis Eriksen eller Kjær scorer
© Mr. Green

 

Inter vil slukke Juventus’ flamme

AC Milan har haft en god start på 2020 hvor holdet forbliver ubesejret i dette kalenderår. I deres forrige kamp stod AC Milan overfor Hellas Verona hjemme i en kamp, ​​der endte 1-1-uafgjort. Det var trods resultatet en god præstation fra AC Milan, da de havde over 20 skud og over 60% af boldbesiddelsen. Desværre lykkedes det ikke AC Milan at vinde den forrige kamp, men spillerne ser ud til at være selvsikre, og de håber på at få et stærkt resultat fra kampen søndag aften. Zlatan Ibrahimovic forventes at vende tilbage til AC Milan-holdet til lokalderbyet, ​​og han forventes at give holdet et enormt løft.

 

 

Inter er ivrige efter at sætte en stopper for Juventus’ dominans i italiensk fodbold, hvilket betyder, at det kommende lokalderby er uhyre vigtigt for Antonio Conte og hans mandskab. Rossoneri, derimod, sigter mod at bevæge sig lidt tættere på Champions League-pladserne i Serie A. Zlatan Ibrahimovic er ivrig efter at gøre livet vanskeligt for sine tidligere holdkammerater, men Inter vil være uden den suspenderede angriber Lautaro Martinez, der bliver jagtet af store klubber i Europa, så det står ikke skrevet i stjernerne, at kampen bliver vanvittigt målrig.
 

Sådan spiller du med boostet odds på en dansker scoring

Kan Christian Eriksen få åbnet op for målposen i sin nye tilværelse i det Italienske? Eller tror du derimod, at Simon Kjær har held i støvlerne søndag aften? Mr Green har i hvert fald boostet begge scenarier, så du kan spille med forhøjede odds, hvis en af danskerne finder vej til netmaskerne. Sådan får du boostet odds på kampen:

  1. Opret dig som ny spillende kunde hos Mr Green
  2. Spil maksimum 50 kr. på at Eriksen eller Kjær scorer
  3. Få odds 15.00 hvis bettet går hjem!

 
Det er altså ikke meget at rafle om! Får vi en dansker scoring at se søndag aften, ja så får du boostet dit odds fra 4.50 til hele 15.00. Hvis du ikke kun vil nøjes med en odds bonus, så kan du også lige nu få en Mr Green velkomstbonus.
 

Glem ikke velkomstbonussen!

Hvis du som ny spiller gerne vil spille med boostet odds på en dansker scoring i Milano-braget, så husk at Mr Green har en velkomstbonus til alle nye spillere. Bonussen er en free bet på 100% af din første indbetaling. Dog maks. op til 500 kr. Der er ingen omsætningskrav på dit freebet og det er gyldigt i hele 60 dage!
 
En velkomstbonus vi varmt kan anbefale!

 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
888Sport: FA Cup boost – Få odds 8.00 på Tottenham
næste artikel
Vind vilde præmier med NordicBets Trustly-lotteri