nyheder

Mr. Green booster oddset på oprykningsbraget til 10.00

Selvom FC København nok stjæler det meste af opmærksomheden fra de danske fodboldfans torsdag aften, når de på udebane møder Lugano i Europa League, så er der også et brag i vente på den hjemlige front.
 
I Nordicbet Ligaen tager Viborg FF imod Vejle BK i et slag om førstepladsen og den eneste oprykningsplads til 3F Superligaen.

 

Viborg Vejle odds 10.00 (Mr Green)
© Mr. Green

 

Odds boost: Firedobling af oddset

Det markerer Mr. Green med et kæmpe odds boost på en hjemmebanesejr til Viborg. Oddset bliver mere end firedoblet, når Mr. Green skruer op for gevinstmulighederne. Dit odds på en Viborg-sejr går nemlig fra odds 2.30 til hele 10.00.
 
Mr. Green velkomstbonus odds gælder dermed kun for nye spillere. Snupper du den, så kan du vinde 500 kr. ved en indsats på blot 50 kr.

 

 

Sådan vinder du med Viborg

Hvis du gerne vil vinde sammen med Viborg i topopgøret, så skal du gøre følgende:

  • Klik dig ind på Mr. Green
  • Opret en Mr. Green-spillekonto
  • Foretag en indbetaling og placer et væddemål på minimum 50 kr. på en Viborg-sejr
  • Dit væddemål skal være spillet senest kl. 18.30 den 28. november
  • Din boostede gevinst udbetales kontant og uden omsætningskrav

 

Få et ekstra bet på 500 kr. med

Dit odds bonus er faktisk ikke det eneste, som du som ny Mr. Green-spiller kan få. Udover odds boostet kan du som ny spiller også få et kontakt ekstra bet på op til 500 kr., hvis du vælger sports velkomsttilbuddet hos Mr. Green.
 

Vejle er små favoritter

Selvom forskellen ikke er den store i favoritværdigheden, så er gæsterne fra Vejle dog små favoritter til opgøret. Det oprindelige odds på Viborg var 2.30, men er i løbet af kampdagen røget op på 2.63, mens en vejlensisk sejr giver pengene 2.45 gange igen.
 
Vejle tildelte også Viborg noget af en øretæve i det første møde, hvor de hjemme vandt hele 4-1.

  • Vi møder Viborg på et godt tidspunkt. Vi har masser af selvtillid, og vi kommer fra en kamp, hvor vi ydede en god præstation, siger Vejle-træner Constantin Galca til Vejle Amts Folkeblad.

 
Hvad netop en sejr kan betyde for oprykningsmulighederne, er Vejle-træneren udmærket klar over. 

  • Det er en vigtig og svær kamp. Vi møder en direkte konkurrent, og de tre point kan vise sig meget vigtige. 

 
Varm op med kampen mellem de to oprykningskandidater, inden det går løs med FC Københavns Europa League-kamp kl. 21.00. Kampen mellem Viborg og Vejle spilles kl. 18.00 og kan ses på enten Viaplay eller TV3 Max.

 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Unibet: Sådan kombinerer du dig til en Champions League-kamp
næste artikel
Håndbold VM: Danmark er outsidere – her er bookmakernes favorit