nyheder

Få bonus hver uge med 888Sport Multiklubben

Hos en af Danmarks allermest populære bookmakere, 888Sport har de hver eneste uge adskillige fantastiske tilbud til såvel deres nye som eksisterende kunder. Et glimrende eksempel på ét af de tilbud hvor du som kunde virkelig kan få noget ekstra værdi er deres tilbud ”Multiklubben” hvor du kan få en ekstra bonus på dine multikuponer – uge efter uge! Læs meget mere herunder!
 

stor bonus paa multikuponer hos 888sport hver eneste uge © 888Sport

 
Det er spændende ud over det sædvanlige at spille multikuponer for det er tit og ofte på disse kuponer, at man kan vinde de rigtig store gevinster på sine odds væddemål! Hos 888Sport tilbydes alle kunder medlemskab af ”Multiklubben” hvor du kan få helt op til 200 kr. i bonus hver uge. Alt der kræves er, at du klarer mindst 3 multikuponer pr uge – hvilket vil give dig en bonus på 50 kr. hver uge – mens 16+ multikuponer vil udløse den maksimale bonus som er på ikke helt uefne 200 kr. pr uge.
 

Sådan gør du for at få din ugentlige bonus

  1. Tilmeld dig Multiklubben under ”Tilbud” på 888Sport hjemmesiden.
  2. Placer dine multikuponer. Bemærk, at der skal være minimum 3 væddemål på hver kupon og du hver kupon skal samtidig have en indsats på minimum 50 kr . Samtidig skal hvert væddemål have minimum odds 1,30.
  3. Du vil kunne optjene en højere bonus afhængig af hvor mange kuponer du i ugens løs spiller.

 

Opret dig hos 888Sport – med en flot bonus

Alle nye kunder hos 888Sport, som er en af de virkelig fremstormende odds bookmakere på det danske marked kan når første indbetaling foretages modtage den store 888Sport odds velkomstbonus som er helt op til 1500 kr. Denne odds velkomstbonus er dermed en af de absolut flotteste du kan finde på det danske odds bookmaker marked. Vi giver vores varme anbefaling med på vejen til 888Sport.
 

Om forfatteren

forrige artikel
TIPICO KONKURRENCE: Vind vanvittige EM præmier
næste artikel
Få gigant odds på Europa League finale og AGF - Aab hos 888Sport