nyheder

Få odds 20 på at Danmark slår England

Det var ikke just en drømmestart den nye danske landstræner, Kasper Hjulmand, fik mod Belgien i Danmarks første kamp i Nations League. Danmark tabte 2-0 mod et stjernespækket Belgien hold, der lige nu rangerer som verdens nummer ét. Det var derfor heller ikke ventet, at Kasper Hjulmand kunne skabe et overraskende resultat i sin første kamp som de rød-hvides træner, men nu får han altså en ny chance til at vise sig værd mod et andet talentpræget mandskab – nemlig England.
 
Vi har fundet et lækkert odds bonus til dig, der vil smide lidt mønt efter de danske drenge. Hvis du spiller på, at Danmark slår England, så kan du lige nu få et vaskeægte odds boost på hele 20.00 med Danmark som sejrsherre!
 

Danmark england odds boost mr green
© Mr. Green

 

Danmark møder fodboldgigant

Det er ingen hemmelighed, at der nu er et lille pres på danskerne for at hente et godt resultat i deres anden kamp i turneringen, skønt hovedfokuset helt sikkert vil være på forberedelsen til Europamesterskabet næste sommer.
Danmark sig til EM ved at blive nummer to i gruppe D bag Schweiz og forblev ubesejret i de 8 kampe.
Danmark vandt to og spillede to uafgjort i deres fire gruppekampe mod Wales og Irland i UEFA Nations League 2018-19 op rykkede derfor op i League A, hvor de nu møder England.
 
Det er meget at bede om, at de danske drenge slutter over både Belgien og England i gruppen, men et positivt resultat mod briterne vil sende os pænt videre til næste UEFA Nations League-kamp mod Island.
 

 

Få hele odds 20 på Danmark – sådan booster du dit odds

Som nævnt, kan du få hele odds 20.00 på at Danmark slår England tirsdag aften. Mr Green har nemlig boostet oddset fra 4.50 til odds 20.00, så hvis du har de rød-hvide briller på, så er det bare med at slå til! For at spille med boostet odds, skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på Mr. Green (du finder link her på siden)
  2. Opret dig som ny kunde hos Mr. Green
  3. Spil op til 30 kr. på at Danmark slår England
  4. Scor ekstra høj gevinst, hvis bettet går hjem

 
Det er meget simpelt! For at gøre brug af denne Mr. Green bonus, skal du blot gøre som ovenstående, og så kan du spille med boostet odds, når Danmark tager i mod England!
 
God kamp!
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Nations League: Sådan får du odds 20 på Danmark – Belgien
næste artikel
Eksklusiv odds boost: 2.00 på over 0,5 mål mellem Liverpool og Leeds