nyheder

Få Priceboost på England – Danmark i Nations League

England tager onsdag aften imod Danmark på selveste Wembley stadion i UEFA Nations League. Danmark formåede at få et point, da de to nationer mødtes for første gang i Nations League for en måneds tid siden. Den engelske landstræner, Gareth Southgate, har ændret sit hold markant siden da, hvilket virker til at have fungeret til fordel for ‘The Three Lions’. Men Kasper Hjulmands mandskab har i den grad også vist gode takter – senest mod Island, der overbevisende blev besejret 3-0 af de rød-hvide storebrødre.
 
I forbindelse med Nations League-braget, har vi fundet et ganske fornuftigt odds tilbud frem til dig, der gerne vil smide lidt mønt efter kampen. Tilbuddet er et Price boost fra Bwin, hvilket giver dig muligheden for, at spille med ekstra højt odds på kampen. Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder hos Bwin.
 

Sådan får du Priceboost på England – Danmark

For at kunne spille Priceboost med bedre odds på kampen mellem England og Danmark, skal du tilgå Bwin side og derefter finde markederne for Price Boost/Forbedrede odds. Her kan du spille Priceboost på, at England vinder begge halvlege mod Danmark, og dermed score et ekstra højt odds. Det oprindelige odds på bettet er 4.33 men med Priceboost kan du få odds 5.00! For at opsummere skal du altså:
 

  1. Gå til Bwin.dk
  2. Find markederne for Price Boost
  3. Spil med Price Boost på, at England vinder begge halvlege
  4. Scor ekstra høj gevinst, hvis bettet går hjem

 
Lettere bliver det altså ikke! Som sagt kan Price Boost bruges af både eksisterende samt nye kunder hos Bwin. Price Boost kan kun bruges som single-pre-game-bet. Price Boost er også gældende på mobil, hvis du vil forsøge dig med Bwins odds app.
 
 

Danmark har brug for mere lidenskab og momentum i offensiven

Kasper Hjulmands mandskab Danmark skal forsøge at bygge videre på den overbevisende præstation, som de leverede mod Island. Men denne gang håber vi dog, at vi kan gå et skridt videre og stjæle alle tre point mod det unge engelske hold.
 
Det forventes at Kasper Hjulmand vil stille op med nogenlunde den samme trup som startede mod Island i weekenden, men det er ingen hemmelighed, at den nye danske landstræner skal forsøge sig med noget andet hos de forreste tre, der stadig mangler den sidste kyniske og kreativitet. Men lykkes det, så har danskerne bestemt en chance mod briterne.
 
 

Bwin velkomstbonus
© Bwin

 

Få velkomstbonus på 100% hos Bwin

Hvis du gerne vil forsøge dig med Price Boost til kampen, men endnu ikke har en bruger på Bwin, så frygt ej! Det er latterligt nemt at oprette en bruger, og du får ovenikøbet en Bwin velkomstbonus på 100% op til 500 kr. med.
 
Som ny kunde hos Bwin, kan du nemlig score en 100% velkomstbonus på din første indbetaling op til 500 kr., hvis du indbetaler minimum 100 kr.
 
Bonussen skal derefter gennemspilles 10 gange til minimum odds 1.70, for at du kan udbetale den. Din egen indbetaling behøver du ikke at gennemspille. Bonussen skal gennemspilles indenfor 60 dage fra aktivering.
 
Lad os smide klaphatten på og håbe, at de danske drenge denne gang kan nappe britterne. God kamp!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Sådan får du et freebet til England – Danmark med Unibet
næste artikel
Betfair booster England – Danmark: Sådan scorer du odds 2.00