nyheder

Betstars NFL bonus! Spil på Super Bowl 2018!

Det er oplagt til årets mega event! I Minneapolis vil der den kommende søndag den 4. februar 2018, vøre fuld fokus på 52. udgave af NFL Super Bowl. På US Bank Stadium, som først blev fuldført i 2016, forventes næsten 73.000 tilskuer. Klokken 0:30 dansk tid begynder kampen mellem New England Patriots og Philadelphia Eagles. De to hold har domineret i deres respektive konferencer med 13: 3 sejre i den regulære sæson og er dermed fuldt fortjent kommet ind i finalen. Nu gælder det dog finalen hvor alt kan ske!

Spil på Super Bowl 2018

New England har med deres superstjerne, Tom Brady, mulighed for at vinde den sjette overordnede Super Bowl. Philadelphia har vundet NFL-mesterskabet tre gange hidtil og har nu chancen for at vinde fjerde gang. Udover en spændene kamp kan du hos Betstars gavne af en fantastik Super Bowl-bonus, hvor du kan få op til 20 euro af din indsats retur!

NFL Super Bowl tilbud Betstars
© Betstars

Få din NFL bonus!

Som et første skridt er det nødvendigt at oprette en konto hos Betstars. Udover Betstars velkomstbonus bonus kan du også sikre deltagelse i yderligere kampagner hos Betstars! Super Bowl tilbuddet er en Cash Back tilbud for du kan få penge retur hvis dit væddemål står til at gå hjem efter 3. quarter, men du ender med at tabe væddemålet.

Sådan gør du:

  • Klik på den grønne knap nedenfor for at komme til Betstars kampagnesiden.
  • Vælg NFL cashback-kampagnen.
  • Spil en enkelt prematch væddemål på enten “Sejr New England Patriots” eller “Sejr Philadelphia Eagles”.

Husk minimumsindsatsen på 5 Euro.

Hvis du f.eks. har besluttet dig for at New England vinder over Eagles. Hvis New England efter 3. quarter stadig er foran, men ender med at tabe får du pengene tilbage som et Free Bet på op til €20.

Hvad skal du ellers huske?

Alle gevinster krediteres din konto inden for 48 timer. Bemærk venligst, at du ikke kan placere gratis væddemål som din indsats og at du ikke kan bruge Cash Out funktionen hvis du ønsker dette tilbud og din ekstra gevinst. I øvrigt er tilbuddet ikke kun gyldigt for fodbold, uanset hvilken liga men ikke håndbold eller tennis. Flere oplysninger findes på Betstars kampagneside.

Nyd dine fodbold odds og få glæde af op til 100% ekstra oven i dine gevinster!

Betstars betalingsbetingelserne og vilkår gælder.

Om forfatteren

forrige artikel
Spil FC Chelsea vs. AFC Bournemouth hos betfair!
næste artikel
Unibet free bet til Super Bowl!