nyheder

NFL Bonus til Natteravne

Bryg dig selv en god kop kaffe og gør klar til nattens NFL-kampe med en odds bonus fra Betsafe. Spil for 100 kr. live betting på søndagens eller mandagens sene NFL kamp, og få et tilsvarende 100 kr. freebet til den efterfølgende kamp torsdag nat.
 

Betsafe live betting bonus til NFL fans © Betsafe

 

Odds Bonus til natteravnene

Danske NFL fans må ofte bruge nætterne foran skærmen for at følge den sport de elsker, og nu rækker bookmakeren Betsafe de søvn-fornægtende NFL fans en ekstra gulerod for at holde sig vågen. For Betsafes kunder kan man nemlig spille live på oddset på NFL, og optjene en freebet bonus på 100 kr.
 
Sådan får du Betsafe’s NFL live bet bonus

  1. Login hos Betsafe og tilmeld dig kampagnen online
  2. Spil for 100 kr. live på søndagen eller mandagens sene kamp (Kick-off efter midnat)
  3. Så får du et freebet på 100 kr. til live betting på torsdags sene NFL-kamp

Når du har kvalificeret dig til bonussen (dvs. spillet live søndag eller mandag nat), så fremstår din freebet bonus automatisk, når du vælger et live væddemål til Thursday Night Football. De sene kamp er de NFL kampe, som har kampstart efter midnat dansk tid.
 
Eventuelle gevinster opnået via Betsafe freebet skal omsættes 1 gang til odds 1.50 før de kan komme til udbetaling.
 

Betsafe er NFL fans bookmaker

Amerikansk Fodbold og NFL er yderst populært i Danmark, og det har bookmakeren Betsafe fået øjnene op for. Hvis du vil spille på NFL har Betsafe således en række interessante odds bonusser og konkurrencer. For eksempel kan du, hvis du også spiller NFL Fantasy, deltage i en NFL Fantasy tips konkurrence om at finde den bedste waiver wire pick-up, eller du kan spille på oddset hos Betsafe og vinde en NFL-tur til London.
 
Betsafe tilbyder i øjeblikket nye kunder, som åbner en betting konto, en meget attraktiv velkomstbonus på 1000 kr. Læs her hvordan du kan få fingrene i Betsafes 1000 kr. velkomstbonus.

Om forfatteren

forrige artikel
888sport Live Odds Bonus – hver dag!
næste artikel
Boostet odds på Premier League Triple