nyheder

NFL Draft 2020: Her får du de bedste odds

Det er blevet tid til en af årets største begivenheder i amerikansk fodbold, når fremtidens stjerner skal fordeles blandt de 32 NFL-hold. NFL Draft 2020 står for døren!
 
Selvom det er 85. gang, at NFL Draften afholdes, så bliver det uden tvivl en uforglemmelig draft, der i år kommer til udelukkende at være en virtuel oplevelse over nettet. Det er næppe det, som de mange unge håbefulde footballspillere havde drømt om, men mon ikke en potentiel NFL-kontrakt er et solidt plaster på såret?
 

American Football Player
© Adobe Stock / vectorfusionart

 
Du får her den helt store bettingguide til årets NFL Draft, herunder favoritterne, gode oddsmuligheder og selvfølgelig også en guide til, hvor du kan få den største odds bonus i forbindelse med NFL Draften.
 

Burrow – storfavoritten over dem alle


”Med førstevalget vælger Cincinnati Bengals Joe Burrow”. Skal vi tro bookmakernes odds på, hvem der bliver taget som nummer et i 2020-udgaven af NFL draften, så bliver det disse ord, som du kommer til at høre Bengals’ general manager sige den 23. april.
 
Den 23-årige quarterback har en imponerende collegekarriere bag sig, som tæller både et amerikansk mesterskab (national championship), samt et Heisman Trophy, så det er bestemt ikke uden grund, at Burrow er storfavorit til at blive taget som nummer et i draften.
 

NFL DRAFT 2020 Bwin Betfair Unibet 888Sport
Bwin Bonus Betfair Bonus Unibet Bonus 888Sport Bonus
Førstevalg 1.01 J. Burrow 1.01 J. Burrow 1.01 J. Burrow 1.01 J. Burrow
Andetvalg 1.08 C. Young 1.07 C. Young 1.05 C. Young 1.05 C. Young

 

Topvalg i fokus


Det var langt fra alle eksperter, der havde Joe Burrow som nummer et på deres liste, da de første draft mocks frem mod 2020 draften så dagens lys. Der var det Chase Young, der toppede prospectlisten flere steder.
 
For en klub der reelt har manglet en quarterback i flere sæsoner, er Joe Burrows dog et mere oplagt valg end en defensive end. Faktisk har en quarterback været taget som nummer et i syv af de sidste 10 NFL Drafts. Ser vi over de 84 tidligere NFL Drafts, så er quarterbacks taget først 32 gange.
 
En række af de forskellige draft previews fokuserer dog på de to topvalg, mens der er større usikkerhed på de efterfølgende pladser i draften. Her kommer klubbernes individuelle behov mere i fokus end talenternes evner og potentiale. Og det kan ses på oddsene.
 

 

Draft specials – din vej til sjove spil


Hvis NFL er din sport og du kender holdenes styrker, svagheder og behov for fremtiden, så er de såkaldte draft specials bestemt nogle spil, som du bør overveje at se på. Mens oddsene på hvem der bliver taget som nummer et i draften er meget lave, så kan du her hente lidt højere odds.
 
Blandt de draft specials der har fanget opmærksomheden her hos os på Bonus Betting, er spillene på de enkelte draft prospects placering i draften. Spillene er lidt de samme, som man kender det med placeringerne i andre events, hvor det er over eller under en given placering i draften.
 
Hvilket behov NFL-klubberne går efter at dække, er også noget, som du kan spille på. Drafter for eksempel Dallas Cowboys en offensiv spiller med deres førstevalg, eller hvilken cornerback der tages først i draften. Der er derfor en lang række spændende spillemuligheder, hvis du går lidt ud over, hvem der tages først i draften.
 
Men, når det er sagt, så kræver det, at du har styr på dit NFL og har et indblik i de forskellige hold og ikke mindst de kommende NFL-stjerner, hvis du skal ramme nogle gode gevinster her. Men har du det, så har du i den grad mulighed for at snyde bookmakerne på disse spil.
 

Betfair og Bwin størst på draften


Betfair og Bwin er klart de bookmakere på det danske marked, der har flest spillemuligheder på NFL Draft 2020. For de forskellige bookmakere ser spiludvalget således ud:
 

Spil på NFL Draft 2020 Bwin Betfair Unibet 888Sport
Spilmuligheder 163 196 61 63

 

De største NFL Draft odds bonusser


Blandt de bookmakere, der har nævneværdige odds på årets NFL Draft, er der klart to bookmakere, der skiller sig ud, når vi taler odds bonus. Det er Betfair og Unibet, der begge giver op til 1.000 kr. i oddsbonus, som du kan bruge til at spille på NFL Draften.
 
Begge odds bonusser er underlagt gennemspilskrav, som skal være indfriet, før gevinster derfra kan udbetales. Husk altid at læse de gældende regler og vilkår, inden du accepterer en bonus eller foretager dig aktiviteter relateret dertil.
 

 
Oddsene er opdateret den 16. april 2020 kl. 13:00. Spil ansvarligt. +18 år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Unibet: Spil 100 kr. på FIFA og få 100 kr.
næste artikel
Bwin: Billing blandt favoritterne til at vinde ePL