nyheder

Spil NFL optakt hos Nordicbet – Freebet og tur til Californien

NFL optakt venter og vi ser med glæde mod USA hvor de ”store drenge” tørner løs for at se hvem der har største chance for at vinde denne års Super Bowl. Efter en lang pre-season er vi endelig klar til NFL igen, når de forsvarende mestre fra New England Patriots åbner sæsonen mod Kansas City Chiefs natten mellem torsdag og fredag den 8. og 9. september. Otte måneders pre-season er overstået, og NFL vender tilbage på tv-skærme verden over. Amerikansk fodbold og NFL har fået øget popularitet i Danmark, og det var tæt på, at danske Andres Knappe blev en del af den 53-mand store trup hos medfavoriterne fra Atlanta Falcons, desværre blev han dog kort inden sæsonstart siet fra.
 

Spil på NFL – få freebet og chancen på en tur til Californien

Nordicbet som vi ellers kender som bookmaker med fokus på kampe fra Danmark eller med det danske landshold har en kæmpe marked for både NFL og alt anden US Sport. Hvis du sammenligner Nordicbet med de andre bookmaker vil du hurtigt kunne se at bookmakeren ikke skal skjule sig bag de store giganter. Sammenlign på vores side og se hvem der passer bedst til dig. Hvis du sætter fokus på en dejlig mobil app er Nordicbet et godt. Udover dette byder Nordicbet en dejlig velkomstbonus, fantastiske odds og et super udvalg til både desktop og mobilen som er helt unikt.
 

Spil NFL optakt hos Nordicbet
© Nordicbet

 

Spil på NFL hos Nordicbet

Den nye NFL-sæson nærmer sig, og NordicBet udlodder 8 rejser til Californien i hele september måned. Derudover kan du få et 100 kr Freebet til åbningskampene i første uge. Tilmeld dig blot og placer et kvalificerende væddemål på NFL, så bliver dit Freebet straks krediteret til din konto! Tilbuddet er enestående og du burde helt klart se nærmere hvordan og hvorledes du deltager:
 

  • Tilmeld dig blot kampagnen
  • Placer et kvalificerende væddemål på mindst 100 DKK til odds 1,50 eller højere på NFL
  • Dit 100 DKK Freebet på NFL vil omgående blive krediteret og du er automatisk med i lodtrækningen om en tur til Californien

 

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe indbetalingsbonus på 100% op til 2000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
Forhøjede odds FCK mod FCM hos betfair
næste artikel
Eksklusivt til nye spillere – Barca mod Girona 4.0