nyheder

Er du klar til NFL-slutspillet?

Vi gør dig klar til NFL playoffs 2019 og ser på en dejlig Unibet bonus der giver dig mulighed for at gavne af ekstra gevinst til denne weekendens NFL slutspil. Vi glæder os til weekendens Conference Finals i NFL-slutspillet og vil følger ivrigt med i kampene mellem New Orleans Saints mod Los Angles Rams og Kansas City Chiefs mod New England Patriots. Amerikans fodbold eller bedre sagt NFL er blevet yderst populær i de sidste par år og det er ikke mindst grunden til at vi i dag kan se på denne dejlige odds bonus fra Unibet.dk! Vi har allerde flere gange set på Unibet som bookmaker og syntes stadig at de har valgt at sætte fokus på de sportsgrene der er mest populært i Danmark. Det er derfor vi med glæde ser på dette tilbud som blev lanceret for nylig. Læs mere om denne Unibet betting bonus længere nede i teksten.
 

NFL profit boost Unibet 2019
© Unibet
 

Få boost denne weekend

Unibet har lanceret lækkert tilbud til alle der er vilde med amerikansk fodbold. Vælg et live-bet på en kamp fra weekendens Conference Finals i NFL-slutspillet og du vil se et 20% Live Profit Boost på din spilkupon, som øger dine gevinster med 20%. Dette giver dig mulighed for at få mere ud af dit væddemål. Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder og i den grad spændene fordi der kun kræver min. odds på 1.4! Husk dog at tilbuddet kun gælder i denne weekend dvs. til kampene d. 20. og 21. januar! Hvad venter du på? Spil på NFL finals 2019 hos Unibet og få din profit boost på hele 20% på dit live væddemål.
 
Sådan gør du:

  • Vælg et live væddemål fra en NFL kamp i weekenden
  • Den skal være med min. odds 1.40 og maks. indsats 250 DKK.
  • Aktiver dit bonus – Klik på ‘20% Profit Boost’ så der kommer et flueben i boksen til venstre.
  • Placér væddemålet og din gevinst boostes med 20%

 
Er det ikke bare smart. Spil på NFL i denne weekend og få din ekstra gevinst på 20% ved blot at spille live amerikansk fodbold. Husk at min. odds er på 1.40 og at du kun må spille for maks. 250 DKK!
 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Beløbet er tæller uden tvivl det største på markedet og det giver ikke mange der topper denne bonus! Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af dejlige velkomstbonus og spil hos Unibet.dk.
 

Om forfatteren

forrige artikel
London derby: Arsenal vs. Chelsea med betfair.dk!
næste artikel
Danmark er tæt på semifinalen! Spil på Danmark vs. Sverige!