nyheder

NHL er tilbage og Nordicbet giver 100 DKK riskfree bet!

Verdens bedste ishockey liga er tilbage og du kan få den ultimative start hos NordicBet. NordicBet giver dig et riskfree bet på hele 100 DKK som kan bruges på alt NHL! Du skal blot tilmelde dig kampagnen og vil modtage dit riskfree bet omgående. Nyd denne odds bonus uden indbetaling helt uden nogle krav. NordicBet som er kendt for at sætte fokus på det hjemmelige odds marked giver dig i denne omgang et freebet på hele 100 DKK. Hvis du ikke allerede er bruger hos NordicBet burde du overveje og se nærmere på deres fordele. Som fokus har NordicBet den danske fodbold liga og selvfølgelig herrelandsholdet men derudover er der ellers mange seværdige kampagner til både nye og eksisterende kunder som f.eks. VIP pakken til Manchester.

Hvis du er på udgik efter ny bookmaker burde du se på vores odds bonus sammenligning her på siden hvor du har mulighed for at få grundigt overblik hvilken bookmaker der passer bedst til dig.

Riskfree Bet til NHL

Spil uden risiko på NHL hos NordicBet. Tilmeld dig blot kampagnen inden den 29. oktober og du modtager 100 DKK som kan bruges risikofrit på hvilken som helst NHL marked. NordicBet krediterer dit Riskfree Bet med det samme og du kan starte omgående med at spille på verdens bedste ishockey liga. Hvad venter du på? Spil på NHL hos NordicBet idag!

Riskfree NHL 2018
© Nordicbet

På den måde deltager du:

  • Tilmeld dig blot til ovenfor nævnte kampagnen
  • Omgående modtager du dit 100 DKK riskfree bet
  • Brug dit Riskfree Bet til hvilket som helst NHL-marked

Husk at aktivere dit Riskfree Bet ved at krydse af i den blå boks på spillekuponen, inden du afgiver væddemålet. Vinder dit Riskfree Bet vil skal gevinsten ( det fulde beløb minus indsatsen) omsættes 3 gange til minimum odds 1.50 inden 60 dage.

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe bonus på 100% op til 2000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
Vind op til 750.000 hos bwin – Spil predictor!
næste artikel
Spil Brøndby mod Helsingør hos betfair.dk – odds bonus til BIF