nyheder

500 kr. gratis væddemål – hvis Newcastle scorer imod Chelsea!

NordicBet fortsætter deres Second Chance odds bonus kampagne i 2015, og giver dig et gratis væddemål hvis Newcastle formår at score imod Chelsea i weekendens Premier League opgør. Placer op til 500 kr. på Chelsea – Newcastle, og hvis ingen af dine bets går hjem, så får du dit indskud retur ved en Newcastle scoring.
 

NordicBet odds bonus til weekenden
© NordicBet

 

NordicBet gratis væddemål til weekenden

For at få et gratis væddemål til weekendens Premier League kamp skal du være kunde hos den nordiske bookmaker, og til nye kunder har NordicBet en 1000 kr. velkomstbonus. NordicBets gratis væddemål til weekendens Premier League gælder kun til single spil og for væddemål som er placeret inden start på følgende markeder: korrekt resultat, første målscorer, halvleg/fuldtid og stillingen efter 1. Halvleg.
 

Revanche opgør i weekendens Premier League

Sidste opgør på St. James Park i Newcastle vandt hjemmeholdet overraskende over de, på det tidspunkt, helt suveræne Chelsea. The Blues har dog fået the blues, og er over julen blevet indhentet af titelrivalerne fra Manchester City. så en scoring til gæsterne fra Newcastle er bestemt ikke usandsynligt. Som ny kunde får du desuden 100 % bonus oven i dit første indskud på din NordicBet konto.
 
Hvis du allerede er kunde hos Nordicbet, og er på jagt efter en velkomstbonus fra bookmakerne, så tjek også vores oversigt over samtlige odds bonusser i Danmark.
 
Der kører desuden en interessant NordicBet odds konkurrence for tiden – vinderen for 2 billetter til en valgfri kamp i Europa!
 
Du kan også finde en række andre interessante odds bonus til weekendens kampe.

forrige artikel
100 kr. freebet på målrigt Barcelona – Atletico Madrid
næste artikel
3 x odds bonus til weekendens fodboldkampe