nyheder

NordicBet bonus til Danmarksserie betting

Alle danske fodboldfans kender NordicBet for sin gode dækning og mange odds på de lavere danske divisioner. Nu er den nordiske bookmaker også begyndt at tilbyde betting bonusser til divisionsfodbold, og denne uge får NordicBet kunder et 100 kr. risikofrit bet på Danmarksserie kampen mellem B1909 og Marstal/Rise.
 

Duel i midten af DS

Nummer 6 i Danmarksseriens pulje 2 B1909 skal en tur fra Odense til Ærø, hvor puljens nummer 8 Marstal/Rise venter i en afgørende kamp om at nå videre til forårets slutspil. Begge ligger på den rigtige side af stregen, men kun to point skille de to mandskaber, og tre point kan blive afgørende for at nå videre til slutspillet.
 

Bettting på Danmarksserien hos NordicBet
© NordicBet

 

100 kr. freebet til B1909 – Marstal/Rise

Hvis du har planer om at sætte et bet på søndagens kamp mellem B1909 og Marstal/Rise, så er NordicBet en god bookmaker at gøre det hos. Føg disse tre skridt for at få din NordicBet bonus:

  • Log-in på din NordicBet konto og tilmeld dig kampagnen online
  • Odds for 100 kr. på 1 X 2 inden kampstart søndag kl. 13.00
  • Hvis dit bet fejler, så får du din indsats retur som en odds bonus

NordicBets odds bonus til Danmarksserie kampen mellem B1909 og Marstal/Rise udbetales seneste tirsdag den 6.10.2015. NordicBets odds bonus skal omsættes 6 gange til odds 1.80 før den kan udbetales fra en konto.
 

Odds på DS hos NordicBet

NordicBet tilbyder massere af bets på de lavere divisioner i dansk fodbold, og du kan vælge væddemål på kampe helt ned til Serie 2 fodbold i KBU, FBU og JBU. Så hvis du er fan af Serie fodbold eller har lidt ekstra viden om de mindre kendte hold, så sæt dine bets hos NordicBet.
 
Ved sign-up kan du desuden få 1000 kr. i NordicBet velkomstbonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Vind en tur til EM i Frankrig
næste artikel
Ingen scoring? Få Bet365 cash-back bonus ved 0-0