nyheder

NordicBet Champions League Odds Bonus

De spanske mestre Atletico Madrid møder de italienske mestre Juventus i anden runde af Champions League. I kampen om Middelhavet har bookmakeren NordicBet bekendt kulør – de holder med Juventus. NordicBet giver en odds bonus i form af pengene tilbage på en række væddemål, såfremt Juventus vinder. Hvis du endnu ikke er kunde hos NordicBet, så har du også mulighed for at få en lukrativ NordicBet velkomstbonus.
 

NordicBet holder med den gamle dame

Juventus har en stolt tradition i toppen af Europæisk fodbold, og har ofte gjort en god figur i Champions League. Denne gang er de dog oppe imod et Atletico Madrid hold der kom skidt fra start med et nederlag til Olympiakos, og efter sidste års finalenederlag i Champions League, er Diego Simeones tropper topmotiveret til hvad der ligner en kamp imellem gruppe A’s to bedste mandskaber. En udebanesejre til Juventus giver således også et udmærket odds på 3.50, og Atletico Madrid står i skrivende stund til odds 2.13 for en hjemmesejr. Hvis du oveni købet er på jagt efter en god odds bonus, så giver vi et godt overblik over alle danske bookmakeres odds bonusser her på siden.
 

NordicBet Champions League Bonus
© NordicBet – Second Chance Bonus

 

NordicBet’s Second Chance odds bonus på Champions League

For at gøre brug af NordicBets Champions League Bonus skal du placere et før-kamp væddemål på op til 500 kr. på kampen Atletico Madrid – Juventus på en af følgende spil: første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. Halvleg. Hvis ikke dit bet går hjem, og Juventus vinder, så refunderer NordicBet din indsats.
 

Sådan får du NordicBets 500 kr. Champions League Bonus

  • Opret dig som bruger hos NordicBet (og få op til 1000 kr. velkomstbonus) – hvis du er kunde, så spring dette over.
  • Placer et bet på Atletico Madrid – Juventus på enten første målscorer, stillingen efter 1. Halvleg, halvleg/fuldtid eller korrekt resultat.
  • Hvis dit bet går hjem, så får du gevinsten. Hvis ikke dit væddemål går hjem, og Juventus vinder, så refunderer NordicBet din indsats på op til 500 kr.

Om forfatteren

forrige artikel
Ryder Cup 2014 - Odds bonus på Golf betting
næste artikel
Bet365 Champions League Odds Bonus