nyheder

NordicBet Champions League Quiz: Vind 40.000 kr.

Til Champions League sæsonen 2015-16 giver bookmakeren NordicBet alle fodboldfans – og så dem, som ikke har en NordicBet konto – en chance for at dyste på deres Champions League viden. Gæt udfaldet af denne rundes Champions League kampe og vær med i konkurrencen om at vinde fantastiske præmier.
 

NordicBet Champions League Bonus
© NordicBet

 
De fleste af os har en ide om hvad kampene vil ende, men fra at tro hvad resultatet bliver til rent faktisk at sætte penge på ens formodninger er et stort skridt. Derfor afholder NordicBet en gratis Champions League konkurrence, hvor du kan vinde store præmier, og du behøves ikke engang at have en betting konto hos NordicBet.
 

Gæt resultatet og vind 40.000 kr.

Det er ganske simpelt at deltage i NordicBets Champions League quiz. Alt du skal gøre er at gå ind på deres kampagne hjemmeside og udfylde en blanket med rundens kampe, hvor du vælger imellem 1X2 i hver kamp. Den person der gætter flest ud af rundens otte kampe rigtigt løber med den helt store gevinst.
 

To forskellige præmiepuljer

NordicBet er dog en forretning, og selvom de gerne vil underholde fodboldfans med Champions League quizzer, så har de delt præmiepuljen op i to dele. Første og anden præmien kan man modtage, hvis man har en konto hos NordicBet og har lavet et bet for minimum 50 kr. indenfor de sidste 30 dage. 3. Præmien er til alle, men vær opmærksom på at, hvis du vinder, så modtager du præmien via en NordicBet konto.

  1. Præmien: 40.000 kr. (Til NordicBet kunder)
  2. Præmien: iPad Air 2 (Til NordicBet kunder)
  3. Præmien: 500 kr. (Til alle – men udbetales til en NordicBet konto)

Første præmien går til den spiller, som gætter alle 8 resultater korrekt. Anden præmien er til den spiller der får 7 ud af 8 rigtigt, og tredje pladsen er til spillere, som gætter 8 ud af 8, men som ikke har en NordicBet konto.
 
Det kan således godt anbefales at åbne en NordicBet konto for at få det maksimale ud af NordicBets Champions League quiz. Til nye spillere tilbyder NordicBet desuden en gavmild velkomstbonus på hele 1000 kr. Læs mere om NordicBets velkomstbonus, sign-up og spil med her!

forrige artikel
200 kr. Risikofrit spil på Chelsea – Liverpool
næste artikel
250 kr. gratis live bet til Bayern M. – Arsenal