nyheder

Vind en fodboldweekend i London med Nordicbet

Har du altid drømt om en fodboldweekend i London? Så er det nu, at du har chancen for at komme på en uforglemmelig tur til London, hvor der blandt andet venter et North London-derby.
 
Nordicbet er lige nu aktuel med en odds bonus, der kan sende dig London til ikke bare et men hele to fodboldkampe, hvis du bliver en af de to heldige vindere, der vinder lodtrækningen og skal en tur til London for at se fodbold.
 

Nordicbet-Fodboldweekend-London
© Nordicbet

 

Spil dig til London med Nordicbet


Du kan i kampagneperioden spille dig til de to fodboldkampe i London ved at spille på Nordicbet. De otte vindere findes ved lodtrækning, hvor dine lodder optjenes, når du spiller på sportskampe på Nordicbet.
 
For at få sit navn i puljen til lodtrækningen skal du selvfølgelig optjene lodder dertil. Du optjener et lod, for hver gang du omsætter for 1.000 kr. til minimum odds 1.80 på Nordicbets sportsbook mellem mandag og søndag. Det betyder dog ikke, at du skal spille for flere tusinde kroner, for du kan blot optjene et lod til lodtrækningen om ugen. Der trækkes to vindere om ugen.
 
Vinder du, så skal du huske at bekræfte din plads på Nordicbets fodboldweekend indenfor 48 timer. Kampagnen løber til og med søndag den 29. marts 2020 kl. 23:59.
 

Vild fodboldpakke


Bliver det dig, der skal afsted på fodboldturen til London, så venter der en fodboldpakke proppet med lækkerier. I London venter der udover det legendariske North London-derby mellem Tottenham og Arsenal også et besøg på legendariske Craven Cottage, hvor Fulham tager imod Sheffield Wednesday i Championship.
 
Hele fodboldpakken indeholder:
 

  • Fly til London fra København Lufthavn
  • Afrejse 25. april / Hjemrejse 27. april 2020
  • Tottenham – Arsenal med VIP-sæder, inklusiv hospitality
  • Fulham – Sheffield Wednesday
  • Overnatning på hotel inklusiv morgenmad

 

Husk at tilmelde dig


Inden du smækker et stærkt bet afsted, så skal du huske at tilmelde dig kampagnen. Lodtrækningen om fodboldweekenden i London er nemlig en tilmeldingskampagne. Den kræver, at du har tilmeldt dig den, før du spiller, for at dine spil tæller med i omsætningskravet.
 
Inden du spiller, skal du sikre dig, at du kan rejse den pågældende weekend, da præmien bortfalder, hvis man ikke kan deltage i fodboldrejsen.
 

Dette er ikke en velkomstbonus


Der er som sådan tale om en odds bonus uden indbetaling, hvis du altså allerede har midler på din Nordicbet-konto at spille for. Fodboldweekend-kampagnen er ikke en velkomstbonus, så udover den kan du også få en Nordicbet velkomstbonus.
 
Er du ikke allerede spiller på Nordicbet, kan du lige nu få op til 500 kr. i et free bet, når du opretter din Nordicbet-konto og foretager din første indbetaling. Gevinster vundet med Nordicbets velkomstbonus er ikke underlagt et omsætningskrav og udbetales direkte til din Nordicbet-konto uden omsætningskrav.
 
Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Sådan scorer du odds 18 på Tottenham med Mr. Green
næste artikel
Få hele odds 18 på FCK med Mr Green