nyheder

Nordicbet.dk: Få free bet på finalen!

Sæsonen i klubfodbold er næsten slut og vi ser frem til UEFA Champions League finalen på lørdag i Kiev. To af Europas største hold møder op mod hinanden. Real Madrid mod FC Liverpool! Zidane mod Klopp og Salah mod Ronaldo! Vi glæder os vild meget og vil i denne anledning så på lækkert Nordicbet bonus til nævnte finale. Tilmeld dig kampagnen på Nordicbet.dk og få glæde af freebet til finalen på lørdag. Hvem tror du på? Det er to af Europas mest målsøgende mandskaber, der kæmper om Champions League-trofæet, og vi tror på, at finalen bliver en målrig omgang med massevis scoringer. Hvad venter du på? Spil på finalen hos Nordicbet.dk!
 

 


© Nordicbet

 
Der er finaletid og Nordicbet giver dig free bet til Champions League 2018 mellem Real Madrid og FC Liverpool! Yderst populære Nordicbet øger spændingen endnu mere og tilbyder dig et live freebet til nævnte finale. Du skal blot tilmelde dig og placere et kvalificerende prematch bet på 100 DKK (husk minimum odds på 1.50), og du får derefter et live freebet på samme finale. Lyder dette ikke smart?
 
Sådan gør du:

  • Tilmeld dig kampagnen.
  • Placer et prematch spil på mindst 100 DKK med minimumsodds 1.5 på UEFA Champions League finalen 2018
  • Du vil herefter modtage gratis livespil på 100 DKK. til samme kamp.

 

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye mobile betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

Om forfatteren

forrige artikel
Spil på Champions League-finalen hos bet365!
næste artikel
Betfair.dk: Real vs. Liverpool - eksklusivt til nye spillere!