nyheder

Nordicbet: 100 DKK free live bet på Champions League!

Hos NordicBet.dk kan du glæde dig over fantastisk freebet på 100 DKK til kommende UEFA Champions League kampe. Du skal blot placere et kvalificerende væddemål på mindst 100 DKK til odds på 1,50 eller højere, på en eller flere Champions League kampe der spilles tirsdag eller onsdag. Efterfølgende modtager du dit live freebet på 100 DKK som kan bruges til kampene der spilles på samme tirsdag og onsdag!

Freebet Nordicbet Champions League
© Nordicbet

Få 100 DKK som live freebet

UEFA Champions League er startet igen. De to engelske klubber Manchester City og FC Liverpool fik en forrygende start og kan med god grund allerede tænke på næste runde. City vand i Basel med 4:0 og Liverpool endda med hele 5:0 i Porto og der er ikke mange der tror på at kampen ikke allerede er afgjort inden returkampene. En kamp mange har ventet på var kampen mellem Real Madrid og Paris, som i sidste ende blev til en 3:1 til de kongelig som har en god men ikke lige som komfortabel udgangssituation som de to nævnte klubber fra den britiske ø. Alt i alt kan du glæde dig til en ny omgang Champions League i den kommende uge hvor Chelsea møder Barcelona og Bayern stiller op Besiktas Istandbul.
Du kan i denne anledning få en dejlig Free Livebet til Champions League. Vi vil se nærmere på tilbuddet om denne Nordicbet bonus herunder.

Sådan gør du:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Placer et kvalificerende væddemål på UEFA Champions League
  • Du modtager dit live freebet direkte og kan bruge den på en Champions League samme dag!

Husk at tilbuddet kan benyttes hver uge i kampagneperioden som er: 12.-14. februar og 19.-21 februar. Dit free livebet aktiveres ved at krydse af i den blå boks på spillekuponen, inden du bekræfter dit bet. Hvis dit free livebet ikke vises på din spillekupon, så genindlæs venligst siden, inden du tilføjer dit valgte bet igen.

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

Om forfatteren

forrige artikel
Spil vinter OL 2018 hos Unibet!
næste artikel
Odds boost til nye kunder hos betfair.dk!