nyheder

NordicBet freebet bonus: Bet 1 Get 1

NordicBets tilbudskampagne fortsætter med et gratis bet til weekendens Premier League kamp mellem Arsenal og Liverpool. Spil for 100 kr. på Southampton – FC Midtjylland og få et gratis væddemål til 100 kr. til næste mandags topkamp mellem Arsenal – Liverpool.
 

NordicBet Bet 1 Get 1
© NordicBet

 

1000 kr. i NordicBet Velkomstbonus

NordicBets tilbudskampagne, hvor man spiller på én kamp og modtager et freebet til en anden kamp, er kun for spillere, som i forvejen har en NordicBet betting konto. Hvis du endnu ikke har oprettet en konto, så kan du få 1000 kr. i sign-up bonus hos NordicBet. Dette er en indbetalingsbonus, hvor NordicBet matcher dit første indskud med 100 % op til 1000 kr.
 
Læs mere om NordicBet 1000 kr. velkomstbonus.
 

Bet 1 Get 1

Det er ganske simpelt at gøre brug af NordicBets tilbudskampagne og få et freebet til Arsenal – Liverpool. Du skal først tilmelde dig kampagnen online, så sætter du et bet på 100 kr. på FC Midtjyllands Europa League kvalifikationskamp imod Southampton. Spil en single på 100 kr. pre-match på 1X2-markedet, og så modtager du automatisk et tilsvarende freebet til Arsenal – Liverpool.
 
Følg disse tre trin for at få din odds bonus

  1. Log-in hos NordicBet og tilmeld dig kampagnen online
  2. Spil 100 kr. pre-match på 1X2 i Southampton – FC Midtjylland
  3. Så modtager du et 100 kr. freebet til Arsenal – Liverpool

Enhver gevinst som følge af et freebet skal omsættes 1 gang til odds 1.80. Og husk at begge væddemål er single bets og skal sættes inden kampstart.

  • Southampton – FC Midtjylland – kampstart torsdag den 20/8 kl. 21.00
  • Arsenal – Liverpool – kampstart mandag den 24/8 kl. 21.00

Find samtlige danske bookmakeres odds bonusser her.

forrige artikel
Betsafe: 200 kr. freebet på Man City – Chelsea
næste artikel
200 kr. Freebet på PAOK – Brøndby