nyheder

Nordicbet: Freebet til Danmarks gruppekampe

Nordicbet har lanceret lækkert kampagne til kommende fodbold vm. Vi alle glæder os og ser frem til denne kæmpe fodbold fest. Hos Nordicbet, en bookmaker, som allerede flere gange blev nænvt her på siden på grund af deres unikke tilbud som har fokus på det danske landshold giver i denne omgang freenet på op til 100 DKK. Denne odds bonus som vi idag vil se på giver dig mulighed for at score freebets til Danmarks gruppekampe. Hvis du ikke allerde er kunde hos Nordicbet giver det god mening at se nærmere på vores odds bonus sammenligning her på siden. Vi giver et grundig overblik over alle bookmaker på det danske marked og forklarer alle de vigtigste spørgsmål angående velkomstbonus, freebets og vilkår. I denne omgang vil dog se på nævnte tilbud om freebet til en af Danmarks kampe.
 
 

 

Nordicbet VM bonus 2018
© Nordicbet

 

Spil på slutrunden og få freenet

Under sommerens store slutrunde giver Nordicbet dig muligheden for at få et 100 DKK freebet, som du kan bruge på en af Danmarks 3 gruppespilskampe, samt en Live Casino bonus på 50 DKK. Du har dermed mulighed for at spille på enten Danmarks kampen mod Peru, Australien eller Frankrig. Hvad tror du ender kampene med? Spil helt riskofrit med dit freenet fra Nordicbet. For at modtage dine belønninger skal du tilmelde dig kampagnen og spille for mindst 200 DKK. på VM, til minimumodds 1.50. Hvad venter du på?
 
Sådan fungerer det:

  • Tilmeld dig kampagnen før du begynder at spille
  • Spil for over 200 DKK på VM (til min. ddds 1.50)
  • Efterfølgende modtager du 100 freenet til brug på en af Danmarks gruppespilskampe

 

Kan du ikke få nok freebets?

Selvom tilbuddet er en rigtig god mulighed for at komme godt fra start til VM 2018, kan de fleste nok ikke få nok af freebets og risikofrie spil. Ønsker du flere freebets har du fantastisk mulighed for at optjene flere:

  • Hvis du omsætter for mellem 1.000 – 2.999 kr. til mindst odds 1.50 på VM, modtager du et freebet på 50 kr.
  • Hvis du omsætter for mellem 3.000-7.499 kr. til mindst odds 1.50 på VM, modtager du et freebet på 100 kr.
  • Hvis du omsætter for mere end 7.500 kr. til mindst odds 1.50 på VM, modtager du et freebet på mellem 200 – 5.000 kr.

Hvad venter du på? Spil fodbold VM 2018 hos Nordicbet.dk!
 

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye mobile betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

Om forfatteren

forrige artikel
888sport.dk: Få 200 DKK freebet - Peru vs. Danmark
næste artikel
VM 2018: Kan Brasilien slå Schweiz?