nyheder

100 kr. Freebet til Ishockey Betting

Metalligaens officielle partner NordicBet giver nu et ekstra gratis væddemål til alle danske ishockeyfans. Spil for 100 kr. på den bedste amerikanske liga NHL og få et gratis bet til en kamp fra den danske ishockeyliga Metalligaen. Læs mere og spil med hos NordicBet herunder.
 

NordicBet Ishockey Freebet
© NordicBet

 
Både den nordamerikanske og den danske ishockeyliga nærmer sig sin afslutning, og hver kamp og hvert point tæller i bestræbelserne på at nå slutspillet. Den 13. April starter play-off i NHL og i Danmark begynder slutspillet allerede i marts. For hver uge kan odds fans få et gratis væddemål ved betting på ishockey.
 

NordicBet: Spil på NHL – få 100 kr. gratis til Metalliga odds

Det er ganske simpelt at få et gratis odds til ishockey. Du skal blot oprette dig som NordicBet bruger, tilmelde dig bonussen online og spille 100 kr. på NHL, så får du automatisk et gratis 100 kr. væddemål, som kan benyttes til odds på kampe fra Metalligaen.
 
Følg disse tre trin og få en ishockey bonus

  1. Log-in og tilmeld dig kampagnen online
  2. Spil 100 kr. på en NHL-kamp
  3. Få 100 kr. freebet til Metalligaen

Du kan spille via computer eller mobil, og det kan enten være live eller før-kamp, så længe det kvalificerende væddemål er på 100 kr.
 
Hvis du endnu ikke er kunde hos NordicBet kan du desuden få 1000 kr. i sign-up bonus. Du skal blot oprette en NordicBet bruger-konto, indbetale 1000 kr. og så får du automatisk 1000 kr. i velkomstbonus hos NordicBet.
 

Find de bedste bonusser online

På bonus-betting.dk har vi samarbejde med samtlige bookmakere med dansk licens. Vi kan derfor tilbyde nogle af Danmarks bedste odds bonusser, så du som spiller får det meste ud af at prøve en ny bookmaker. Vi kan bl.a. tilbyde en Bonuskode til nye Bet365 kunder eller en eksklusiv odds bonus fra 888sport. Se hele listen i vores odds bonus sammenligning, som du finder i toppen af siden.

Om forfatteren

forrige artikel
4 x Odds Bonus til Super Bowl 2016
næste artikel
Scandic: 25 % ekstra bonus til City – Spurs