nyheder

Nordicbet.dk: Gratis spil på NBA eller NHL

Nu gælder det US Sport for alvor. Nordicbet har lanceret rigtig godt tilbud til alle der går op i US Sport! Det er tid til årets mest interessante tid, hvis man er fan af NBA og NHL. Playoffs bliver skudt igang og det fejrer Nordicbet ved at give freebets! Tilbuddet er meget enkelt og gælder både nye og eksisterende kunder. Spil blot på NBA eller NBL og modtag freebet på 100 DKK som kan bruges på samme liga eller hvilken som helst anden sport. Lyder dette ikke formidabelt? Hvad venter du på?
 

 
 

US Sport freebet hos Nordicbet
© Nordicbet

 

Få 100 DKK som freebet

It´s playoff time! Det er ny de store amerikanske ligaer går i gang for alvor. Hvem vinder mesterskabet og hvem kan kåre sig til verdens bedste hold i henholdsvis basketball og ishockey! Nordicbet har i denne anledning lanceret et tilbud som giver dig mulighed for at score et freebet på 100 DKK til hvilken som helst sport! Det eneste du skal gøre er at spille et kvalificerende kombispil på mindst 100 DKK, hvor minimum 2 valg skal være på NBA eller NHL med minimumsodds på 1.5 for at modtage dit gratis væddemål! Lyder dette ikke sindssyg godt?
 
Sådan gør du:

  • Tilmeld dig kampagnen – du skal kun tilmelde dig én gang
  • Placer et kombispil på mindst 100 DKK. med mindst to valg, begge med minimumsodds 1.5 på NBA eller NHL.
  • Du vil herefter modtage dit freebet på 100 kr., som kan bruges på NBA, NHL eller anden hvilken som helst anden sport

 

Freebets hver uge!

Husk du kan få et freebet per uge og tre freebets i alt. Ugerne er fra den 9. til 15. april, fra den 16. til 22. april og fra den 23. til 29. april! Du kan benytte dit freebet på et hvilket som helst marked, både prematch og live samt fra desktop og mobil. Hvis du ikke har benyttet væddemålet inden følgende søndag, vil det gå tabt og blive fjernet fra din konto.
Hvis dit freebet vinder, så får du nettogevinsten udbetalt (du vil ikke få indsatsen udbetalt). Du skal gennemspille gevinsten 3 gange til minimumsodds 1.50 indenfor 60 dage.
 

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet.dk: Europæisk fodbold forsikring
næste artikel
Price boost! Spil Schalke vs. Dortmund hos bwin.dk!