nyheder

Få freebets og vind en tur til Sevilla!

Et nyt og rigitg godt tilbud er landet fra Nordicbet.dk! Vind den en super dejlig fodbold tur til Sevilla og mød Simon Kjær live til deres sidste sæson kamp i spanske La Liga. Nordicbet som er kendt for rigtig fede tilbud som giver ekstra spænding har i denne omgang en fantastisk rejse til Spanien. Denne odds bonus giver dig mulighed for at komme til Sevilla opleve sæsonens sidste kamp i La Liga og deltag i et meet and greet med Simon Kjær! Gå ikke glip af dette tilbud, spil og få derudover chancen for at score freebet og gratis spil hos Nordicbet.dk. Hvad venter du på?
 

 

Nordicbet bonus Sevilla vs. Bilbao
© Nordicbet

 

Mød Simon Kjær i Sevilla!

For at være med i lodtrækningen skal du blot spille hos Nordicbet. Du optjener lodder alt efter hvilket niveau du kommer op på. Det er lige meget om du er ny eller eksisterende kunde. Gå ikke glip af denne unikke chance.

  • Tilmeld dig kampagnen. Du skal blot tilmelde 1 gang i løbet af kampagne perioden.
  • Omsæt hos Nordicbet og kravl op af stigen for at modtage lodder til lodtrækningen samt ugentlige belønninger.
  • Hver uge bliver der trukket 2 vindere af en pakke til Sevilla. Du kan herudover modtage en belønning om ugen baseret på din omsætning

Jo større omsætning jo flere lodder og større beløninnger! Omsætningen skal ske til mindst odds 1.30. For hvert niveau du rammer, vil du modtage et ekstra lod til lodtrækningen om pakkerne til Sevilla. Hvis du rammer niveau 1 modtager du 1 lod, hvis du rammer niveau 2 modtager du 2 lodder, og så fremdeles. Der bliver trukket 2 vindere per uge, og i alt 8 vindere.
 
Er du klar til at vinde en tur til Sevilla? Vinderpakken består af kampbillet til Sevilla-Athletic Club, fly T/R fra København til Sevilla, overnatning på hotel samt et eksklusivt møde med Simon Kjær! Hvad venter du på? Spil idag hos Nordicbet og få glæde af denne betting bonus!
 

Risikofrit spil hos Nordicbet

Hos NordicBet ønsker de at give dig en god start, når du starter hos Nordibcet, og derfor tilbyder de dig et risikofrit spil på op til 500 kr. når du tilmelder dig hos os. Hvis du taber spillet, får du straks din indsats tilbage! Derudover tilbyder denne Nordicbet bonus dig et ekstra risikofrit spil på 100 kr. til brug på Superligaen eller NordicBet ligaen. Denne bonus er tilgængelig på både mobil og desktop og er kun for nye spillere. NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. Hvad venter du på opret i dag og spil hos Nordicbet.dk!

Om forfatteren

forrige artikel
Bundesliga topkamp på lørdag: Bayern vs. Dortmund!
næste artikel
Få boostet odds - Manchester United vs. FC Barcelona