nyheder

NordicBet: Gratis bet på VM i håndbold!

I morgen går det løs til håndbold VM 2015 i Qatar. I anledningen af startskuddet på herrernes VM giver NordicBet et gratis bet på vinderen af turneringen. Hvis du rammer forkert på dit bet og Danmark går hele vejen, så refunderer NordicBet din indsats.
 

NordicBet Gratis Bet til Håndbold VM
© NordicBet

 
For at gøre brug af NordicBets gratis bet på Håndbold VM, så skal du være kunde – og for tiden får nye kunder op til 1000 kr. i NordicBet velkomstbonus.
 

Win-win situation: Enten vinder Danmark ellers vinder du!

Taber du dit bet på vinderen af håndbold VM 2015, så giver NordicBet pengene retur, hvis altså Danmark vinder guldet. Og det er vel ikke så dårligt set med rød-hvide briller. I øjeblikket er Frankrig favorit til at vinde VM med odds 3.00, Danmark er nummer to og giver pengene tilbage 4.30 gange. Den tredje favorit er Spanien, som kan spilles til odds 5.25 hos NordicBet, som desuden giver en 100 % odds bonus når du åbner din første konto.
 

Sådan får du et gratis bet på vinderen af VM i håndbold

Det eneste du skal gøre er at placere et væddemål inden Danmarks første kamp imod Argentina på fredag. Du skal spille på vinderen af håndbold VM 2015, og hvis dit bet fejler og Danmark vinder turneringen, så refunderer NordicBet din indsats op til 200 kr. Der er ingen gennemspilskrav til NordicBets gratis bet.
 
Vi har desuden samlet tre velkomstbonusser til dine odds på VM i håndbold, så tjek dem ud, hvis du er på jagt efter en god velkomstbonus til odds på håndbold VM.
 
Derudover kører NordicBet også med en odds konkurrence fortiden, som de kalder Vinterræs!

Om forfatteren

forrige artikel
3 x velkomstbonus til odds på VM i Håndbold 2015
næste artikel
Unibet tennis freebet: Gratis spil på vinderen af Australia Open 2015